5VNT Facemask Nosies Tiltas Silikono Nosies Juostelės Tiltas Klipai Veido Kaukė Anti-Rūko Nosies Tiltas Pagalvėlės, Pagalvėlės Nagų Kaukė veidui

€0.69

-11%

€0.78

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Kabliukai & Bėgiai, Namai Ir Sodas, Pigūs Kabliukai & Bėgiai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Kabliukai & Bėgiai.

Kulka Taškų:

1、Tinka Žiemą: Ši burną padengti paramos, savininkas yra kruopščiai suprojektuoti ir kelis ventiliacijos angos kvėpuoti daugiau sklandžiai. Medžiaga yra minkšta ir odos draugiškas, tinka odos, ir šilta ir minkšta ir žiemą.

2、Lengvas ir Nešiojamas: Vieną paramos rėmas sveria apie 8g ir yra lengva nešioti, be spaudimo ant veido. Vienas laikiklis yra apie 4.72 colių (12 cm) dydžio, lengvas ir patogus nešiotis.

3、su Minkšta ir Sklandžiai Kraštai: atraminio rėmo, kuris leidžia jums laisvai kvėpuoti žiemą, veiksmingai sumažinti išorinio kontakto taršos. Krašto yra minkštas ir turi ne spaudimas, ir lengvai telpa.

4、Lengva Naudoti: parama, rėmas yra lengva naudoti ir valdyti. Metodas yra toks: 1. Nuplėšti dvipusės juostos pritvirtintos prie atraminio rėmo; 2. Abi pusės turėtų atitikti vienas kitą gerą poziciją ir būti simetriškai pridėti; 3. Jūs galite įdėti ją ir ja naudojasi.

5、Tinka Visiems: Naudojant ergonomiškas dizainas, pagal auksinis trikampis dizainas, veido, parama yra trimatis kreivė, tvirtas, tinka ir paramos, tinka įvairių veido formų.

produkto aprašymas:

1. [Nėra Rūko™] No Rūko™ " sukuria patogią barjerą. Produktas gali užpildyti spragą tarp skruostų ir nosies, ir išmeta rūkas link tos pusės, skruostų, kurios gali užkirsti kelią akinius nuo garinimo.

2. [Tinka žiemos] medžiaga, šis produktas yra minkšta ir odos draugiškas, tinka odos, ir šilta ir minkšta ir žiemą. Kitų paprastų produktų medžiagų, tinka tik vasarą, šaltą ir sunku, skauda, odos ir turėti įtakos kvėpavimo.

3. [Tinka visiems] Pagal auksinis trikampis dizainas, veido, produktas turi trijų matmenų kreivė, aukštos tinka, sandarumas, ir tvirtą paramą. Tinka įvairiems veido formos, ji gali būti naudojama vyrų, moterų ir vaikų. Produktas yra paprasta naudoti, net vaikai gali juo naudotis, lengvai. Metodas yra toks: 1. Nuplėšti dvipusės juostos pritvirtintos prie atraminio rėmo; 2. Abi šalys atitinka viena kitai į gerą poziciją ir pritvirtintas simetriškai; 3. Jūs galite įdėti ją ir ja naudojasi.

4. [Lengvas ir Nešiojamų] konsolė yra optimizuotos ir modernizuotos, struktūra yra kietesnis, išvaizdą, yra geriau, ir tai yra daugiau kvėpuojantis. Vienas paramos rėmas sveria 8g ir yra lengva nešioti, be spaudimo ant veido. Vienas laikiklis yra apie 4.72 colių (12 cm) dydžio, lengvas ir kompaktiškas, ir patogu nešiotis ir iš viešose vietose.

5. [Trimatis kvėpuojantis laikiklis su minkšta ir sklandžiai kraštai] atraminio rėmo, kuris leidžia jums laisvai kvėpuoti žiemą, veiksmingai sumažinti išorinio kontakto taršos. Šis produktas yra kruopščiai sukurta už kiekvieną detalę, ir dizainas kelis ventiliacijos angos daro kvėpavimo daugiau sklandžiai. Produkto krašto yra minkštas ir turi ne spaudimas, ir jis lengvai telpa nesirūpindami paliekant pėdsakų laikiklis.

Produkto Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: Anti-rūko nosies juostelės (parama rėmas)

Spalva: žalia, balta, pilka, geltona, purpurinė

Svoris (1 laikiklis): apie 8g

Dydis (1 laikiklis): 4.72 colių (12 cm)

Medžiaga: aukštos kokybės tpr

Lengva ant odos: 100% rūko-nemokamai, hipoalergicznych.

Taikymo sritis: bendrosios paskirties

pakavimo sąrašas:

5vnt* anti-rūko nosies juostelės (parama rėmas)

Mūsų Brazilijos draugais:

Brazilija pareigas laikinai paskelbė, kad jis bus už maždaug $3.50 už, kad visi tarptautiniai sklypai rugpjūčio 27 (vietos laiku). Šis mokestis yra pirkėjas moka po savęs deklaracija ir bus grąžintas, jei nebūtų mokama. Jei negalite priimti $3.5 muitinės mokestis, prašome užsakymą.

Norėdami gauti daugiau informacijos, prašome patikrinti žemiau esančią nuorodą, ačiū jums labai už jūsų supratimą!

Pirkėjas skaityti

1. Apie mokėjimą

Mes palaikome šiuos mokėjimo būdus:

2. Apie pristatymo

A. Prekių Pristatymas Ir Įteikimas

Mes priims skirtingus kanalus pagal charakteristikas krovinių pervežimai. Ji gali siekti daugiau nei 200 šalių ir regionų. Pažadame, kad visi užsakymai bus išduodami per keturias dienas. Nuo stebėjimo metu skirtingus kanalus, bus kitokia, pašto siuntiniai paprastai rodo 1-4 darbo dienas tarptautinės express pristatymas, ir, jei yra spūstis, stebėjimo metu informacija bus pratęsta.

A. Apie muitinės ir muitinės

Pašto siuntiniai paprastai nekuria tarifus, tačiau muitinės teisės aktus įvairiose šalyse yra skirtingi muitinio įforminimo metu. Prašome sekti informaciją laiko ir kreipkitės į vietinį pašto skyrių, jeigu būtina. Tarptautinis skubus pristatymas paprastai generuoja muitai. Prašome suprasti, vietos muitinės, mokesčių standartus, siekiant išvengti muitinės problemas sukelia produktai turi būti grąžinti arba sunaikinti. Jei reikia, kreipkitės į savo vietos muitinės bendrovės arba pateikti informaciją, vietos muitinės formalumus. Pagaliau, linkiu jums malonu apsipirkti, labai ačiū už jūsų paramą.

3.Grąžinamosios Išmokos Ir Politikos

Dėl tarptautinio susisiekimo ir laiko sąnaudos yra gana didelės, todėl mes teikiame didelę svarbą produktų kokybė. Mes griežtai patikrinti, jei jūs gaunate pažeistas produkto, prašome susisiekti su mumis. Jūsų labui, įsitikinkite, kad patikrinti paketą prieš pasirašyti ir nusiųsti nuotrauką į jav. Mes peržiūrėsime produktą pagal konkrečias sąlygas, produkto, siekiant padėti jums išspręsti šią problemą, jūs turite galimybę mėgautis daugiau nuolaidos. Jei norite pakeisti arba grąžinti gaminį be jokių gedimų, tik grįžti laivyba išlaidos bus imamas ir mes atsiųsime jums naują produktą, gavęs produktą. Dėkojame už jūsų paramą ir supratimą.

4. Spalva skirtumas:

Gaminio Numeris Kaukė Laikiklis
Nėra. Kabliukų 5
Medžiaga Silikoninė Guma
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai