Nereguliarus Kristalų Sankaupos Gėlių Dervos Pelėsių Kristalinis Kvarcas Roko Auskarai Pelėsių Druzy Perlas Pakabukas Pelėsių Sakai Papuošalai Priėmimo

€2.00

-26%

€2.71

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Papuošalai, Įrankiai Ir Įrengimai, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Papuošalai, Įrankiai Ir Įrengimai, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, Papuošalai, Įrankiai Ir Įrengimai.

Kristalų Sankaupos Gėlių Dervos Pelėsių Kvarco Druzy Perlas Auskarai Formų Papuošalai Priėmimo

Ypatybė: Skaidrus silikono formų. Lengva plauti,lankstus,greitas išleisti. Skaidrus, kad gamybos procesą galima aiškiai pastebėti. Silikono forma daugeliui projektus: polimero molis,crafting,papuošalai priėmimo, perlas ir kitus projektus,atneš profesionali kokybė jūsų rankų darbus, Tai yra puiki forma padaryti 3D mineralinių akmenų,Kristalų, akmenų, uolienų, kvarco grupių formų Puikus dervos miestelyje įdaras, namų dekoras, dovanos, ir daugiau. Medžiaga:Silikonas Spalva:Skaidrus balti Pelėsiai Dydis: Ilgis x Plotis x Storis 4.5x4.5x1cm/1.8"x1.8"x0.4" Baigė Akmens Skersmuo 1,5 cm/0.6" Daugiau išsamios,žr. foto, Pastaba: Perėjimas: 1cm=10mm=0.39 colių Prašome leisti 0-3cm paklaida dėl rankinis matavimas. pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Ačiū! Komplektą sudaro: 1 Vnt x Papuošalai Pelėsių .

Produkto Savybės Kristalų Sankaupos Dervos Sluoksnį
Papuošalai, Įrankiai Ir Įrengimai Tipas Pelėsis
Medžiaga Silikono
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Ilgio 0inch
Elemento Tipas Papuošalai, Įrankiai Ir Įrengimai
Prekės Svoris 29.0
Elemento Plotis 0inch
Apdailos Akmens Skersmuo 1,5 cm/0.6"
Spalva Aišku, Balta
Modelio Numeris "PASIDARYK pats" Pelėsių
Kiekis 1 vnt
Pelėsių Dydis 4.5 x 4.5 x 1cm/1.8"x 1,8"x 0,4"
Prekės Pavadinimas JAVRICK
Prekės Skersmuo 0inch
Elemento Aukštis 0inch

Panašūs produktai