2 Vnt 220V/110V/12V Izoliuoti PTC Keramikos Oro Šildytuvas Kiaušinių Inkubatorius Šildymo Inkubavimo Įranga, Šiltas Įrankis

€2.42

-16%

€2.91

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Šėrimo & Laistymo Prekės, Namai Ir Sodas, Pigūs Šėrimo & Laistymo Prekės, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Šėrimo & Laistymo Prekės.

Pavadinimas: PTC Šildytuvas Paviršiaus medžiaga: Aliuminio lydinys Vidaus medžiaga: Keramika Įtampa: 220V arba 110V arba 12V Naudojimas: Šildymo elementas dalis inkubatorius, Šildymo, buitinių prietaisų Taikymo prietaisai: Inkubatorius, Oro kondicionierius, karšto oro užuolaidos, oro sausintuvai, džiovintuvai, šildytuvai, Yuba, automobilius ir pan. Pakuotė: 2 Vnt Pardavėjas Patarimas: kambario temperatūroje, maksimali temperatūra 12V šildytuvas gali pasiekti 240 laipsnių Celsijaus; maksimali temperatūra 220V ir 110V šildytuvas gali pasiekti 270 laipsnių Celsijaus Produkto aprašymas: Šildymo elementas PTC kaitinimo elementas yra taip pat vadinamas PTC šildytuvas, kuris yra sudarytas iš PTC keramikos kaitinimo elementu ir aliuminio vamzdžių. Šio tipo PTC kaitinimo elementas turi privalumų, maža šiluminė varža ir didelis šilumos mainų efektyvumą, ir yra automatinis pastovios temperatūros ir energijos taupymo, elektrinis šildytuvas. Šiuo metu naudojimo, mes turime atkreipti dėmesį, kad išvengti nudegimų ir kitų saugumo grėsmių. Pristatymas ◆ Mes paprastai laivas iš jūsų, kad per 48 valandas po gauti savo atlygį. ◆ Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių, ji paprastai trunka 10-30 dienų paprastu paštu(Basilico-pica.lt Standartinis Pristatymas,epacket,kinija paštu, oro paštu, ir kt.).

◆ Galite stebėti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: http://www.17track.net/zh-cn

◆ Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, bet jūs vis dar ne gavau elementą, susisiekite su mumis ir mes padėsime jums išplėsti Apsaugos užsakymo laiko. 1. Jei jus tenkina mūsų daiktų ir mūsų paslaugos, prašome imtis minutę palikite mums positiver grįžtamojo ryšio su 5 žvaigždėmis. 2. Jei turite kokių nors problemų,prašome nedvejodami susisiekite su mumis, norėdami gauti sprendimo. Mes turime išbandyti viską, siekiant padėti jums.

Pardavėjo Rekomendacijas

Tipas Ūkio Gyvūnai
Taikymas 1 Šildymo, buitinių prietaisų
Įtampa 220V or 110V or 12V
Taikymo prietaisai Inkubatorius, Oro kondicionieriai, šildytuvai, Yuba, automobilių, ir tt
Ūkio Gyvūnai Tipas Vištiena
Prašymas Kaitinimo elementas dalis inkubatorius
Prekės Pavadinimas Kalbėti-Patenkintas
Pavadinimas PTC šildytuvas
Medžiaga Aliuminio lydinys +Keramika
Modelio Numeris Inkubatorius kaitinimo elementas

Panašūs produktai