Mini Darbalaukio Nešiojamas Dulkių siurblys Mobiliojo Belaidžio Švaresnis Rankiniai Švaresnis Buitinių Prietaisų Stalo Dulkių Sweeper

€3.14

-38%

€5.07

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Dulkių Siurblys, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigūs Dulkių Siurblys, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, Dulkių Siurblys.

Funkcijos: 1. Belaidžio dizaino, atsikratyti erzina ryšio kabelis. Tinka automobilių, namų, stalas, planšetiniu kompiuteriu ir kt. 2. Patvari medžiaga: Šis produktas yra pagamintas iš aukštos kokybės plastiko, patvarus ir ilgą tarnavimo laiką. 3. Kompaktiškas ir nešiojamas: yra toks mini ir šviesos svorio, šis produktas, neužima daug vietos ir gali būti lengvai atimti. Aprašymas: Puiki dovana draugams ir sau. Todėl jūsų gyvenamoji aplinka švaresnė ir sveikesnė. Žemas triukšmo lygis, tinka dulkių, smulkių dalelių ir kt. Specifikacijos: Spalva: rožinė, žalia (Pasirinktinai) Baterija: No. 5 baterija (nėra komplekte) Medžiaga: plastikas Matmenys: 85 * 85 * 65 mm Pakuotė: 1 x Stalas Švaresnis Pastabos: 1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose. 2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Išorės Bandymų, Sertifikavimo ce
Prekės Svoris 150g
Kilmės KN(Kilmės)
Baterija
Elemento Ilgio 8.5cm
Prekės Pavadinimas carzkool
Elemento Plotis 6.5cm
Elemento Aukštis 6.5cm
Spalva
Medžiagos Tipas Plastikiniai
Elemento Tipas Dulkių Siurblys

Panašūs produktai