1 Gabalas 5*5*5.3 cm Kūrybos Aromaterapija Gipso Pelėsių "PASIDARYK pats" Pelėda Silikono Formos Rankų darbo Dervos Formų Gipso Vaško Liejimo formos

€3.47

-49%

€6.93

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Žvakių Liejimo Formos, Namai Ir Sodas, Pigūs Žvakių Liejimo Formos, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Žvakių Liejimo Formos.

Silikono formos instrukcijos ir atsargumo priemonės:

1) nelieskite atviros liepsnos ar arti šilumos šaltinio (pvz., orkaitės šildymo vamzdžiai). Ji yra rekomenduojama, kad jums vieta pelėsių viduryje arba viršutinėje padėtyje orkaitėje kepimo metu, ir išlaikyti atstumą tarp šildymo vamzdžiai ir šildymo vamzdžiai bent 5cm; 2) Naudoti neutralų skalbiklį iš indaplovės ar karšto vandens valyti su kempine. Kai valymas, savo ruožtu, pelėsių daugiau ir valymo poveikis yra geriau. 3) nenaudoti Trapumą mygtuką mikrobangų krosnelė; 4) ne požiūris išsijų arba naudoti plieno rutuliukai ir kitų kietų valymo priemonės; 5) Po to, kai kepimas baigtas, išimkite kepimo skardos, palikite pastovėti aušinimo apie 10 minučių ir tada atleiskite, pelėsių, efektas bus geresnis; 6) Tinkamai naudoti gali pratęsti gyvenimą produktas.

Medžiaga silikagelis
Kilmės KN(Kilmės)
dydis 5X5X5.3cm
Formos Gyvūnų

Panašūs produktai