Elektros automatiniai garažo Pagalbos užraktas,Voleliu užrakto durų Vielos užraktas,Super saugumo,Vielos/Per sienas užraktas,Aparatūros

€2.88

-40%

€4.80

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Durų Nuotolinio Valdymo, Saugumas Ir Apsauga, Pigios Durys, Nuotolinis Valdymas, Aukštos Kokybės Saugumas Ir Apsauga, Durų Nuotolinio Valdymo.

Išjungti garažo durų atidarytuvas su raktu!!!

Puikiai tinka, kai galios išeina!!!

Garažo Durų Atidarytuvas įvesite išleidimo veiks ant visų durų ir atidarytuvai

Tai visada gera būti paruošti. Tai paprasta ir veiksminga klavišą atleiskite užtikrina, kad jūs turite rankiniu prieigą prie savo garažo visais laikais.

-leidžia skubios pagalbos garažo vartų atidarymas su raktu -prie viršutinės plokštės garažo durys

Ši laida lock, naudojamas atjungti garažo durų atidarytuvas mechanizmas leidžia atidaryti garažo duris rankiniu būdu iš išorės. Būtina naudoti ant garažų, kad neturi kito įėjimo durų į garažą leisti garažo duris galima atidaryti iš išorės metu elektros energija nutraukimo arba operacija nepakankamumas. Veikia su bet kokia markė ar modelis, garažo durų atidarytuvas, kad turi traukti žemyn išleidimo mechanizmas, vežimas surinkimas. Veikia vienas gabalas oro ir pakeliami į viršų, ir virš tipo garažo vartai. Šis straipsnis yra naujas ir apima užrakto mechanizmas su dviem raktais, plieno kabelis, montavimo aparatūros.

SPECIFIKACIJA:

- Extra long 8,2 pėdų (2,5 m) pramonės plieno prijungimo kabelis skirtas tam, kad garažo vartai gali būti valdomi rankiniu būdu - Dydis: 46mm (tinka visos garažo vartų plokštės) - Skersmuo sriegio: 12mm - Komplektą įeina visi tvirtinimo įranga, 1.0 m kabelis + kabelis varžtas ribotuvas - Patvarus ilgą rūpesčių gyvenimą - Yra 2 raktai - Komplektuojamas su nerūdijančio plieno skardos, ir "chrome" spiralė nagai - Labiausiai paplitusi ir ekonomiškas sprendimas - Suteikia papildomą apsaugą

null

null

Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas Scimagic-RC
Sertifikavimo CE
Modelio Numeris UŽRAKTO

Panašūs produktai