Aukštos Kokybės 1Pcs Gydytojai, Slaugytojai Office Ištraukiama Traukti Badge, ID Virvelę Vardo Žymą Kortelės Ženklelis Turėtojas Raktų Žiedas Grandinės Įrašus

€0.95

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Ženklelis Turėtojas Ir Priedai, Švietimo Ir Biuro Reikmenys, Pigūs Ženklelis Turėtojas Ir Priedai, Aukštos Kokybės Švietimo Ir Biuro Reikmenys, Ženklelis Turėtojas Ir Priedai.

Kiekis: 1pcs Modelis: 21 modelius Pavadinimas: Ženklelis Ritės Naudojimas: ID ženklelį turėtojas Medžiaga: Plastikas,Metalas Dydis: Kaip Paveikslėlyje Komplektą Sudaro: 1 VNT * Ženklelis Ritės, nei vardo kortelę. Ypatybė: 1.100% brand new ir aukštos kokybės 2.Aukštos kokybės medžiagos, baudos kūrinys 3.ID savininkas ateina su elegantiška, turtinga dizainas. 4.Atidžiai dizainas, puikiai tinka naudoti. 5.Įtraukiamųjų ritės yra taip pat žinomas kaip ištraukiama, susitraukimo ar kartais roller įrašą, kuris gali automatiškai susitraukti po eilutę, ištraukė iš ritės. 6.Kai esate ne parodų, konferencijų, seminarų, ženklelis, susitraukimo padeda parodyti, ID ženkleliai ir saugu ir visada po ranka.

Tipas 2 Ženklelis Įrašą Turėtojas
Pareigos
Tipas 1 Ženklelis Turėtojas Įrašą, Raštinės Reikmenys
6 tipas Studentų Slaugytoja Pavadinimas Kortelę Ženklelis Turėtojas
Tipas 5 ID Kortelė
Tipas Ženklelis Turėtojas
3 tipas Kortelės Turėtojo Pavadinimas
Ypatybė
TIPAS 4 biuro reikmenys
Modelio Numeris Ženklelis Turėtojas Ir Priedai
Medžiaga Plastiko,Metalo
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai