SPTA Apsaugos Atveju ir Pratęsimo Juostos 12V Belaidžius Poliravimo Mašina

€3.29

-50%

€6.58

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Riešutai & Varžtai, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigūs Riešutai & Varžtai, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, Riešutai & Varžtai.

SPTA Poliravimo Padas Nustatyti 12V Belaidžius Poliravimo Mašina PRODUKTO APRAŠYMAS :

[Item]: Poliravimo Padas Nustatyti 12v Belaidžius Poliravimo Mašina

[Prekės]: SPTA

[Dydis]: 1inch/2inch

[Pagrindo Plokštė] :1inch/2inch

[Spalva]:Žalia, Geltona;Juoda;Balta Spalva;Violetinė

[Medžiaga]:Sponge;Vilna

[Funkcija]: Automobilių Vaškavimas, Poliravimas ir Greitai Apdaila

IŠMATAVIMAI:

Sriegio:M6

Pakuotės:2vnt

Medžiaga:Nerūdijantis Plienas

Pakuotė:1pc

Medžiaga:Plastikų Inžinerija

PAKETŲ SĄRAŠO:

Siekiant nuolat optimizuoti SPTA produktų ir patenkinti klientų poreikius, mes turime pristatė dvi naujas reikmenys, tinkami 12V belaidžius ličio baterija poliravimo mašinos, viena yra mašina, apsauginis dangtis, kiti yra M6 mašina pratęsimo lazdele.

Medžiaga šiam pratęsimui strypas yra iš nerūdijančio plieno ir yra apdirbti su didelio tikslumo.

Koncentrinių bendraašius balansas tvarkymo, didelės spartos be drebulys, kai sukasi.

Bendrieji M6 varžtai, specialiai suprojektuoti 12V belaidžius ličio baterija poliravimo mašina.

Apsauginis dangtelis yra specialiai sukurta 12V belaidžius ličio baterija poliravimo mašina. Siekiant išvengti galvos mašinos yra susidėvėjęs, SPTA specialiai sukurti apsauginį dangtelį, kuris yra pagamintas iš plastikų inžinerijos ir turi didelį tinka su mašina ir yra atsparus nusidėvėjimui.

Užjūrio Sandėlį PO PARDAVIMO, PASLAUGŲ

ĮSIPAREIGOJIMAS, Jeigu kokybės problemų, tokių kaip dizainas, gamyba, funkcija per garantinį laikotarpį, SPTA imasi visą atsakomybę ir prisiima visus ekonomikos patirtos. PALANKIOS

KAINA SPTA pateikti gyvenime palankios kainos pirkėjui su medžiagų ir atsarginių dalių, naudojami sistemos veikimą.Įrenginių priežiūra. PROFESINIO ORIENTAVIMO Paskirti specializuotos inžinierių, kad išmokyti jus, kaip įdiegti, naudojimo, priežiūros ir remonto darbus. Mes jums nuotraukas ar vaizdo įrašus ir aiškiai. APIE SIUNTOS Pristatymas Šalies Laivybos Būdas Paskirties Šalis/Plotas, Pristatymo Laikas, Kinija Cainiao Super Ekonomikos visame Pasaulyje Apie 30-60 darbo dienų Yanwen Ekonomikos Oro Pašto visame Pasaulyje Apie 30-60 darbo dienų 4PX Singapore Post OM Pro visame Pasaulyje Apie 30-60 darbo dienų Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius visame Pasaulyje Apie 25-60 darbo dienų Kinija Paštu Oro Pašto visame Pasaulyje Apie 35-60 darbo dienų J-NET visame Pasaulyje Apie 35-60 darbo dienų ePacket visame Pasaulyje Apie 15-30 darbo dienų Basilico-pica.lt Standartinis Pristatymas visame Pasaulyje Apie 20-30 darbo dienų rusijos Federacijos IML Express Pagrindinė Miesto Apie 7-20 darbo dienų Nuotolinio Miesto, Apie 15-35 darbo dienų J-NET Pagrindinės Miesto Apie 7-20 darbo dienų Nuotolinio Miesto, Apie 15-35 darbo dienų Ispanijoje TR72 PAKETINIŲ Ispanija Apie 1-7 darbo dienas Portugalijos Apie 1-7 darbo dienas, Vokietija/Jungtinė Karalystė DHL/GLS Ispanija Apie 6-12 darbo dienų Prancūzija Vokietija Airija Italija Suomija Liuksemburgas, Nyderlandai Belgija, Latvija, čekija, Danija Vengrija Lenkija Slovakija Lietuva Švedija Bulgarija Estija

Elemento Tipas Riešutai & Varžtai
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai