Spalvotas Blakstienas, Violetinė Juoda Ruda Žalia Raudona Balta Rausva, Geltona Blakstienų Priauginimo Atskirų Spalvotų Blakstienų False Audinės Blakstienos

€2.08

-57%

€4.94

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Netikrų Blakstienų, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Netikrų Blakstienų, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Netikrų Blakstienų.

Kai jums užsisakyti iš mūsų, Mes atsiųsime jums DOVANOS.

A: dovanos visiems užsakymus. B: Jūs gausite 1 dėžutė blakstienų laisvai, jei jis yra daugiau nei USD 19.00 val. už užsakymą. C: Jūs gausite 2 langelyje blakstienų laisvai, jei ji yra per 36.00 USD už užsakymą. D: gausite 3 langelyje blakstienų laisvai, jei ji yra per 49.00 USD už užsakymą.

Produktų įžanga

Pavadinimas: spalvos blakstienų pratęsimo Curl:C/D Storis: 0.07, 0.10, 0.12, 0.15 Ilgis: 8mm-kaip 14mm Talpa: 12rows. Spalvos: raudona, geltona, žalia, rožinė, violetinė, žalia, balta, ruda.

Savybės:

Mes naudojamos specialios medžiagos, kuri yra minkšta, lengva ir natūrali, kaip ir žmogaus plaukai. 8 skirtingų spalvų rinktis. Lengva pasiimti juostelės, jokios hierarchijos ir likučių ant blakstienų savininkas. Šviesos spalva pabrėžti savo neįvykdyti žavinga. Stabilus, tvirtas curl standarto. Naudoti šalis, šokiai ar net kasdienį gyvenimą. Mes priimtos palankios aplinkos derinys tapetai popieriaus ir folijos. Šviesos fono spalvą, kad įlaipinami įvairių individualių blakstienų lengvai. Mūsų medžiagą buvo sertifikuota pagal SGS ir RAUMENŲ sistemos ligų, jis yra saugus visiems.

Netikrų Blakstienų Medžiaga Sintetinių Plaukų
Kiekis 1Pcs
Modelio Numeris spalvos blakstienų pratęsimo
Netikrų Blakstienų Stilius Gamtos Ilgai
Netikrų Blakstienų Grupė Kita
False Eyelashe Ilgis 1 cm-1,5 cm
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Tipas Netikrų Blakstienų
Gamybos Procesas Rankų Darbo
False Eyelashe Tipas Individualus Blakstienų
Prekės Pavadinimas lashisok
Netikrų Blakstienų Rūšiuoti Blakstienos Pratęsimo

Panašūs produktai