Derliaus Bronzos Stick Kūgio Smilkalų Laikiklis Retro Lotus Metalo Smilkalų Degiklis Plokštė Smilkalų Pelenų Gaudyklė su Nuimamu Žalvario Kamuolys

€2.11

-14%

€2.48

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Smilkalai & Smilkalai, Degikliai, Namai Ir Sodas, Pigūs Smilkalų & Smilkalai, Degikliai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Smilkalai & Smilkalai, Degikliai.

Savybės:

- Kūrybinė bambuko lapų formos dizainas smilkalų degiklis yra ne tik gali būti naudinga aromaterapija priemonė, bet ir meno kūrinys, puiki dekoracija jūsų kambarį, dekoratyvinis ir praktiškas tiek.

- Pagaminti iš aukštos kokybės lydinio, tvirtas ir patvarus, puikus technologijų kūrimą, kad ji blizgesį su akinantys briliance.

- Su prabangus, apdailos ir gražus paketą, maišelyje, suvynioti, Tai bus puiki dovana jūsų draugams ir šeimos nariams.

- Su nuimamu žalvario kamuolys, kuri yra 3mm skyle, lazda, smilkalai gali į bet kuria kryptimi norite. Bambuko lapų formos plokštės gali turėti keletą kūginiai smilkalai tuo pačiu metu. Su jūsų fantazijos, jūs galite padaryti daugiau įdomių kombinacijų.

Techniniai duomenys:

Medžiagos: Cinko lydinys

Pakuotė:

1* Smilkalų Laikiklis

Pastabos:

1. Rankinis matavimo, prašome leisti 1 ~ 3mm paklaida, ačiū.

2. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėlyje.

Kištuko Tipas USB
Gamyba Aromaterapija Plokštė
Medžiaga Metalo
Klasifikacija Smilkalai Bazės
Tipas Aromatas Degiklis
Naudoti Kvapas Pašalinti/Sausinimas
Modelio Numeris Smilkalų Laikiklis
Kilmės KN(Kilmės)
Taikymo Sritis gyvenamasis kambarys
Kosmetikos Funkcija Assuaging ir Ramina

Panašūs produktai