2vnt Kibirkšties Visiškai Kristalų Nutiesti Pakabukas Drugelis Kubinis Cirkonis 3D Drugelis Pakabukas bižuterijos Karoliai

€2.03

-25%

€2.71

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Grandinės Karoliai, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Grandinės Karoliai, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, Grandinės Karoliai.

2vnt Kibirkšties Visiškai Kristalų Nutiesti Pakabukas Drugelis Kubinis Cirkonis 3D Drugelis Pakabukas Karoliai bižuterijos Funkcija: Meistriškai aukštos quailty sidabrą, Hipoalergicznych & Light Weight. Išsamus Darbas ir Labai Poliruoti Apdaila Daro Juos išsiskiria Vidutinės Kokybės Didmeninės Tie; Drugelis yra Simbolis Sėkmės,Meilės ir Tikėjimo,Geriausias Nori, Kad Kai kurie Svarbūs Vieną Savo Širdį, Šie papuošalai yra puikus mados aksesuarai, bet moteris! Atsipalaiduokite komplimentų dėvint šiuos Juvelyriniai dirbiniai ir gražus dizainas. Elemento Tipas:Papuošalai Medžiaga: Crystal & Lydinys Spalvos: Aukso, Sidabro,Rožinė, Dydis: detalesnis,žiūrėkite nuotraukų Kiekis: 2vnt Pastaba: 1.Prašome leisti 1-3cm paklaida dėl rankinis matavimas. pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą. 2.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Ačiū! Paketas apima(be mažmeninės pakuotės): 2vnt x Karoliai.

Metalų Tipas NĖRA
Karoliai Tipas Grandinės Karoliai
Kilmės KN(Kilmės)
Bauda ar Mados Mados
Modelio Numeris Kubos Grandinės Pakabukas Drugelis
Prekės Pavadinimas gražus planas
Lytis MOTERIS
Elemento Tipas Karoliai

Panašūs produktai