12 colių Lankstymo Išsiplėtusios Telefono Ekrano Didintuvai Spinduliuotės Akių Apsauga 3D HD Vaizdo Stiprintuvo Mobiliojo Telefono Stovas Laikiklis Laikiklis

€2.53

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Telefono Ekrano Stiprintuvai, Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Pigus Telefono Ekrano Stiprintuvai, Aukštos Kokybės Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Telefono Ekrano Stiprintuvai.

Ypatybė:

1. HD ekranas ekranas: Frenelio veidrodis ekrano priima HD optinis zoom technologija, kuri gali padidinti HD 3 iki 4 kartų, veiksmingai užkirsti kelią radiacijos sukelto mobilųjį telefoną.

2. Stumdomas dizainas: ruožas silikono apvalus mygtukas, ir tada ekranas. Šis stumdomas ekrano režimas padeda apsaugoti ekraną ir yra labiau tinka transportavimui.

3. Paprastas valdymas: ekrano stiprintuvo dviviečiai ekrano dydžio, todėl jūs galite padaryti filmus ir vaizdo įrašus į savo HD išmanųjį telefoną. Įtraukti "Bluetooth" klaviatūrą ir naudoti jį žaisti HD.

4. Aukštos kokybės medžiagos: ABS plastikas ir Frenelio veidrodis, tvirtas ir patvarus, netgi aukštojo apibrėžimas. Padidinti rėmas reguliuojamo kampo vaizdą. Ne slydimo silikono padas apsaugo ir stabilizuoja telefonas.

5. Puikus suderinamumas: ar jūs esate "iPhone" ar "Android" telefonas, projektoriaus ekranas didinamasis stiklas gali būti naudojamas su jūsų prietaisu. 3D vizualinį malonumą galima išvengti regėjimo nuovargis.

Specifikacija:

Medžiaga: ABS plastikas + "Phoenix" objektyvas

Didinimas: 3-4 kartus

Funkcijos: sustiprėjimas, akių apsauga, apsauga nuo radiacijos, stovėti turėtojas

Gaminio dydis: 260 * 175 * 10 mm/10.23*6.88*0.39"

Spalva: Juoda, Balta, Raudona

Pastaba:

Prašome leisti 1-3mm skiriasi dėl rankinis matavimas.

Dėl skirtingų ekrano ir įvairių apšvietimo, nuotraukoje negali parodyti tikrąjį spalva elementą. Ačiū už jūsų supratimą.

1 X Mobilusis Telefonas Ekrano Didintuvai

Feature4 12 colių lankstymo išsiplėtusioje
Feature3 amplificador de pantalla para celular
Feature6 ekrano radiatorių
Prekės Pavadinimas ALLOYSEED
Feature1 telefonas projektorius
dydis 12"
Sertifikavimo NĖRA
Kilmės KN(Kilmės)
Feature2 telefono ekrano didintuvai
Feature7 agrandisseur ecran telefono
Feature5 zoom telefono
Medžiaga Plastikiniai

Panašūs produktai