RGB LED Juostelės tv foninio apšvietimo lempa 1m 2m 3m 4m 5m led TV šviesos Spinta Spinta Spinta LED Diodų foninis apšvietimas

€1.63

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: LED Juostos, Šviesos Ir Apšvietimas, Pigūs LED Juostos, Aukštos Kokybės Šviesos Ir Apšvietimas, LED Juostos.

Pakuotė :Šios prekės nuorodą būti 3 rūšių LED juostelės Neprivaloma.

1 variantas: 1 gabalas "Bluetooth" APP RGB LED Juosta + 1 gabalas 24 pagrindinių nuotolinio valdymo pultelis (neapima Baterija CR2025.Ne balta šviesa)

2 variantas: 1 vnt Baltos spalvos LED juostelės be nuotolinio (Ne "Bluetooth" APP kontrolės funkcija)

Variantas 3: 1 vnt Vieno LED juostelė Šiltai Balta Be nuotolinio (Ne "Bluetooth" APP kontrolės funkcija)

Specifikacija:

Tipas: USB LED šviesos juostelės

Įtampa: DC5V (USB Maitinimo)

Atsparumas vandeniui: NE, atsparus Vandeniui(IP20) / atsparus Vandeniui(IP65)

LED Tipas: SMD 2835

Juostelės Ilgis: 50 cm / 1M / 2M / 3M / 4M / 5M

Šviesos Spalva: Balta / Šiltai balta / RGB (APP Control)

Spalvos Temperatūra: Šiltai Balta (2800K-3500K) Balta(6000K-6500K)

APP Nuotolinio valdymo Atstumas: MAX 30M

Ypatybė:

【APP Kontrolės 】Kontroliuoti LED juostelės žibintai, per APP, nuotolinio valdymo pultas ir valdiklis. Su APP, jūs galite laisvai pasirinkti kontroliuoti spalvas. "Bluetooth" juostelės šviesa yra protingas muzikos režimą, kurį sukurti romantikos, atsipalaidavimo, šalies atmosferą su Muzikos, šviesos spalva keisis pagal muzikos ritmus.

【Pritemdomi LED Juostelės】Tai RGB Led juostelės žibintai rinkinys turi 300 premium Led su šviesos reguliatorius ir ryškumas kontrolė. 28 Dinaminiai Režimai galima pasirinkti, kaip Mirksi, Kvėpavimo, Strobe, Nuolydis, Kietas ir kt.. taip pat galite PASIDARYK pats savo unikalų spalvų,manau, kad tai padarys jūsų šalis labiau awesome. Naudojant dvigubo sluoksnio vario dėl PCB lenta nuolat maišyti spalvas daugiau net.

【Patogi】Muzikos Sinchronizavimo LED juostelės žibintai turi atminties funkciją. Kai juostelės vėl naudojami, jie prisiminti paskutinį režimo nustatymus be būtinybės pakartoti parametrai. Eco-friendly, sutaupyti pinigų ir ne radiacija. Tai gali būti cutted tarp kas 3 karoliukus, todėl jūs galite pritaikyti juos iki reikiamo ilgio.

【Laiko Nustatymas】: pritaikoma laiko funkcija leidžia jums pasirinkti, kada ir kokiomis dienomis norėtumėte šviesos įjungimas/IŠJUNGIMAS. Jūs niekada nerimauti, jei jūs pamiršote išjungti šviesą, ar ne, nustatyti laikotarpį, už savo virvę šviesą, kai jums pabusti ryte, įsižiebti jūsų nuostabią dieną.

【Lengvas montavimas】Pilnai įrengtas, priedai, ateina su 1 reel LED šviesos ruože, kurio bluetooth " Valdiklis, 24 KLAVIŠĄ IR nuotolinis Valdymas, nereikia jokių kitų brangių prietaisų. Lengva įdiegti, tiesiog nuvalykite klijų paviršiaus ir pasta, jokių papildomų priemonių. Mūsų programa yra nuolat tobulinant, kad ji suderinama su daugiau išmanieji įrenginiai. (Palaiko IOS 8.0 arba aukščiau / Android 4.3 arba aukščiau)

DĖMESIO:

A. Bluetooth "Valdiklį nustatyti ryšį atsisiųskite programą pirmą kartą tada prijungti "bluetooth" iš app,nereikia ieškoti "bluetooth" įrenginį per savo telefono "bluetooth" nustatymo.

B. Remoter valdytojas neturi būti CR2025 Baterija.

Sertifikavimo ROHS
Kilmės KN(Kilmės)
Proga Miegamasis
24 pagrindinių nuotolinio Neapima Baterija CR2025
Prekės Pavadinimas CHNAITEKE
Įtampa 5V
Juostelės tipas SMD
LED Lustas gamintojas Sharp
Maitinimo Šaltinis DC
Šviesos Diodų Skaičius/M 60
Energijos sąnaudos (W/m) 2.88 W/m
Vidutinė trukmė (val.) 50000 val.
LED Lustas Modelis SMD2835
Elektros Energijos Gamybos Šviesa
Specifikacijas (šviesos karoliukai / m) 60
Modelio Numeris 5V USB LED šviesos Juostelės
Atsparus vandeniui Taip
Yra Protingas Prietaisas Taip
Elemento Tipas Juostelės
Spalvos Temp(K) RGB/Balta/šiltai balta

Panašūs produktai