2vnt Automobilių Galinis Veidrodis Apsauginė Plėvelė Anti Rūko Langą Aišku, Rainproof Galinio vaizdo Veidrodėlis Anti-glare Minkštas Kino Auto Priedai

€1.39

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Automobilių Lipdukai, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigus Automobilių Lipdukai, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, Automobilių Lipdukai.

Savybės : 100% brand new ir aukštos kokybės Suteiks jums aiškų vaizdą,Kad jums ir jūsų šeimai jaustis saugiai Super rainproof | Super anti-rūkas | Anti-akinantys | apsauga nuo dulkių | Anti-glare Jūs galite DIY gauti formą, jūs labai patiko. Mėlyna yra anti-rūkas ir lietus kino,Baltos yra anti-rūko, lietaus, plėvelės, plius anti-glare poveikį. Medžiaga: mikro, nano danga, PET medžiaga aukšto grūdinimas valymo technologija Dydis: 10*10MM/150*98MM Paketą Sudaro : 2vnt, 1 pora (kaip rodo) 1 X kartono 1 XAlcohol prep trinkelėmis 1 XDust absorberio 1 XDust-nemokamai medžiaga Įrengimas : ❤tvarka yra svarbi ir turės įtakos poveikio ! 1.Po purškimo vandens į veidrodžio paviršiaus,švarus veidrodis paviršius su dulkių skudurėliu (galima nuvalyti su muiluotu vandeniu arba alkoholiu, medvilnės),ir naudoti Dulkių absorberio išvalyti dulkes nuo ekrano.Tada lengva reguliuoti,galima purkšti vandenį ant paviršiaus dar kartą. 2.Peal off 2 etiketė(Skaidrus) apsauginės plėvelės,klijuoti pusėje į tinkamą vietą, galite pakartoti padarinių. 3.Pašalinti liekamasis burbulų membrana su kartono. 4.Švelniai nuplėšti 1 etiketė(mėlynas) apsauginės plėvelės ir baikite diegti. Apie atsiliepimą: Mieli draugai, *Jei jūs patenkinti mūsų paslaugos ir pristatymas,pls mums 5 žvaigždžių teigiamų atsiliepimų.Jei tai patogu,tikiuosi pamatyti jūsų nuotraukas su savo atsiliepimą.Būsime labai dėkingi. *Jei esate nepatenkinti su produktu,pls susisiekti su mumis prieš jums palikti mums neigiamų atsiliepimų.Mes stengiamės išspręsti jūsų problemą. Ačiū.

Pakuotė Ne Supakuoti
Pozicija Priekinis Stiklas
Elemento Plotis 10cm
Prekės Skersmuo 10cm
Medžiagos Tipas PVC
Kilmės KN(Kilmės)
Modelis Prekės Ženklo Automobilių Atsargas
Langų Folijos Tipas Langų Folijos
Kategorijos PVC
Elemento Aukštis 0.01inch
Modelio Pavadinimas Automobilio Galinio Vaizdo Veidrodis Apsauginės Plėvelės
Lipdukas Rodymas Galinio Vaizdo Veidrodėlis
Specialios Funkcijos Galinio Vaizdo Veidrodis Lipdukas
Dizainas Žodžius
Prekės Pavadinimas WANLUNLI
Elemento Ilgio 10cm
Tipo Lipduku Kita
Tipas Klijai Lipdukas
Elemento Tipas Lipdukai

Panašūs produktai