2020 m. Žiemos Kepuraitės, vyriški Skrybėlę Šeimos Atitikimo Tėvų Vaikai Kepuraitė Šalikas Nustatyti Šilta Megzta kepurė variklio Dangčio Bžūp gorro invierno hombre

€3.70

-28%

€5.21

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Vyriški Skullies & Beanies, Drabužiai, Reikmenys, Pigūs vyriški Skullies & Beanies, Aukštos Kokybės Drabužiai, Reikmenys, Vyriški Skullies & Beanies.

Produkto Pavadinimas:Megzti Beanies Šalikas Skrybėlę Nustatyti, Spalva:5colors Medžiagos:vilna,Koralas, vilnos Perimetras:Tilptų Dauguma Suaugusiųjų ir vaikų Sezonas:Žiema Pompom:Nėra Stilius:Mados Dydžio kepurę:Suaugusiųjų 56-58cm Vaikams 48-54cm Šiltas priminimas, nuorodos, siekiant įtikinti natūra

Pastaba: 1.Prašome leisti šiek tiek skiriasi dėl vadovo matavimo,aukščiau matmenys yra tik nuoroda. 2.Primename, kad dėl apšvietimo efektai, monitoriaus šviesumo/kontrasto nustatymai ir tt, gali būti kai kurie šiek tiek skiriasi atspalviai svetainės nuotrauka ir tikrąjį daiktą.

Apie Atsiliepimą 1)Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums. Palikite 5 žvaigždžių atsiliepimus, jei jums patinka mūsų daiktų ir paslaugų. Aš teikti konkurencingas kainas ir geresnes paslaugas visą kelią. 2)Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą atsiliepimą arba atidarant bet kokį ginčą dėl Basilico-pica.lt.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Modelio Tipas Kietas
Stilius Atsitiktinis
Dydžio kepurę 56-58cm
Dropshipping Parama
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
mens beanie juoda kepuraitė
Modelio Numeris Žiemos Skrybėlės Moterims Šeimos Atitikimo Tėvai Vaikai, Šaliko Komplektas
Prekės Pavadinimas Doleft
Proga Vyrai ne skrybėlę
dydis Adult 56-58cm Kids 48-54cm
Naudoti žieminės kepurės vyrams, moterims, vaikams
Elemento Tipas Skullies & Beanies
Lytis Vyrai
Modelis Šeimos Atitikimo Tėvai Vaikai, Šaliko Komplektas
hat žiema vyrams Beanies
Medžiaga Akrilo
Kilmės KN(Kilmės)
fisherman beanie slouchy kepuraitė

Panašūs produktai