Animacinių filmų pažvejoti Automobilių Lipdukai Vandeniui Automobilių Kėbulo Lango Lipdukas Lipdukas Sienos Atspindintis Lauko Žvejybos Vairuotojo Automobilis "PASIDARYK pats" Lipdukas

€0.82

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Automobilių Lipdukai, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigus Automobilių Lipdukai, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, Automobilių Lipdukas, žvejybos automobilių lipdukai, lipdukai vandeniui.

Malonu Susitikti su Jumis

Sveiki, mano draugas,

Dėkojame už jūsų apsilankymo!

Mūsų parduotuvės tikslas-parduoti aukščiausios kokybės produktą, bet už mažiausią kainą.

Mes stengiamės įdėti visas pastangas, kad kiekvienas prašyti iš jūsų.

Mes stengiamės laivą iš kiekvieno produkto, per kiekvieną dieną.

Mes stengiamės susidraugauti su jumis. Produkto Aprašymas ---Savybės--- 100% Brand New ir Aukštos Kokybės! Atsparus vandeniui ir Klijų Juokinga aplinkosaugos ¾enklelis,patrauklus Modelis: pažvejoti Spalva: Juoda/Sidabrinė Medžiaga: Vinilo Dydis: 14x10cm Kur kreiptis: Lipdukai prilips, Kur norite !Lygaus paviršiaus, pavyzdžiui, Automobilio kėbulo,sienos, durys, stiklas, spintos, prietaisai ir kt. ---Pakuotės Turinys-- 1 vnt pažvejoti Automobilių Lipdukas Produkto Parodyti Savo Jėgą, turime visų rūšių produktų. Jei jums reikia kitų produktų,tik įtraukti į diagramą, tada apsilankykite mūsų parduotuvėje rinktis labiau. Mes galime išsiųsti juos kartu su jumis! Pažadame: Jei mūsų produktas yra blogos kokybės,100% pinigų grąžinimo. Jei jūs negalite gauti produktas,100% pinigų grąžinimo arba vėl. Bet kokio verslo bendradarbiavimo ketinimų,tiesiog susisiekite su mumis. Prašome atkreipti Dėmesį, Jei turite kokių nors klausimų,tiesiog nedvejodami siųskite mums laiškus,mes pasistengsime atsakyti jūsų pranešimus ir padės jums iš karto! Ačiū už Jūsų Paramą! Linkiu jums laimingas pirkinių! Mokėjimo Prieš mokėti,įsitikinkite, pristatymo adresą ir telefono numeris yra teisingas.Ačiū. Siuntos Visi užsakymai bus išsiųsti per 48 valandas nuo apmokėjimo padaryti. Po Pardavimo Tarnyba 1.Mes kruopščiai patikrinti prieš išsiuntimą iš. 2.Jei produktas turi bet problema,tiesiog susisiekite su mumis,mes galime grąžinti ar išsiųsti jums. 3.Tikrai tikiuosi, kad jūs neturite atidaryti ginčą, susisiekite su mumis.Tai jokia problema negali būti išspręsta. Atsiliepimų Mes 100% duoti teigiamų atsiliepimų, kad kiekvienas būtų iš jūsų. Taip pat laukiame jūsų 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų. Jūsų įkvėpimo išteklių mūsų energijos. Leiskite džiaugtis freindship per Basilico-pica.lt ilguoju laikotarpiu!

Automobilių Modles už Mahindra/Maruti/Mazda/Mitsubish/Nissan/Opel/Peugeot/Porsche
Lipdukas Rodymas Galinis Stiklas
automobilio markė Audi/Australija Ford/Benz/BMW/Spindesiu/Chevrolet/Chevy/Chrysler
Medžiagos Tipas PVC
Tipo Lipduku Kūrybos Lipdukai
Pakuotė Ateina Supakuoti
Automobilių Sąrašą už Renault Romeo/Rover/Saab/Seat/Skoda/Smart
Modelio Pavadinimas Eiti Žvejybos Stilius
Elemento Plotis 10cm
Elemento Aukštis 0.1cm
Modelis Gyvūnų Modelis
Elemento Tipas Lipdukai
Tinka Automobilių už "Subaru" /Suzuki/Tata/Toyota/Volvo/VW/Yamaha
Spalva juoda,sidabrinė
Kategorijos Lipdukai
Prekės Skersmuo 5cm
Tipas Klijai Lipdukas
Dizainas Gyvūnų
Elemento Ilgio 14cm
Prekės Pavadinimas Buendeer

Panašūs produktai