Rankų darbo Natūralios Medienos Miestelyje Round Square Teacup Kilimėlis Bambuko Mediniai Padėkliukai Gėrimų Derva, Dailė ir Amatai

€2.14

-18%

€2.61

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Papuošalai, Įrankiai Ir Įrengimai, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Papuošalai, Įrankiai Ir Įrengimai, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, Papuošalai, Įrankiai Ir Įrengimai.

Savybės: visiškai natūralios bambuko medienos , sklandžiai sumažinti lūžių apvalios ir kvadratinės formos, kiekvienas gabalas yra skirtingas, ir ne nuobodu,Kuriame magin dervos meno, amatų, Įdėti jį kartu su derva, liejimo tai kilimėlis, Tai bus puiki diy projektas, kad miestelyje už mylimą tie patys . Atkreipkite Dėmesį: Dervos negali patirti per karšta, temperatūra, rodo ne įdėti per 80 ° karšto vandens dervos motina. Yra daug cricle ženklai ant duobių miestelyje iki rankų darbo, Jis bus ne akivaizdus po supilkite dervos į duobes, Tai priklauso ne kokybės klausimas, Tikimės jūsų supratimo!!! Specifikacija: Medžiaga: Mediena Forma: Apvali ,Kvadratinė Tipas:1# 2# 3# A# (Neprivaloma) Dydis: detalesnis,rasite nuotraukų, Kiekis:1 Vnt. Pastaba: 1.Prašome leisti 0-1cm paklaida dėl rankinis matavimas. Prašome įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš jums mokėti. 2.Kiekvienas gabalas skiriasi modelis, tekstūra, spalva ir pan. Kaip jie yra iš natūralaus medžio. 3.Medienos gabalus rankiniu būdu skaldyti, todėl plaukeliai ilgio ir formos yra ne tas pats, ir neatrodo lygiai taip pat kaip nuotraukose. Paketas apima(be mažmeninės pakuotės): 1 Vnt x Epoksidinės Dervos Meno Medžiaga.

Medžiaga Mediena
Papuošalai, Įrankiai Ir Įrengimai Tipas Pelėsis
Elemento Tipas Papuošalai, Įrankiai Ir Įrengimai
Modelio Numeris Epoksidinės Dervos Meno Medžiagos
Kiekis 1 vnt
Prekės Pavadinimas JAVRICK
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai