Cool Mados Automobilių Stilius WOW World of Warcraft 3D Metalo Aliuminio Lydinio 3D Logotipas Ženklelis, Lipdukas, Decal Auto Priedų

€0.83

-49%

€1.64

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Automobilių Lipdukai, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigus Automobilių Lipdukai, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, Automobilių Lipdukai.

Cool Mados Automobilių Stilius WOW World of Warcraft 3D Metalo Aliuminio Lydinio 3D Logotipas Ženklelis, Lipdukas, Decal Auto Priedų Savybės: 100% brand new ir aukštos kokybės Vandeniui, sun-proof ir watherproof Matmenys: taip, Kaip parodyta sąrašas Medžiaga: aukštos kokybės Aliuminio lydinio, skirtas bet kokiam automobiliui, eksterjero ir interjero Spalva: Kaip parodyta sąrašas Lengvas montavimas, ir ne gręžimo reikalaujama Lengva pašalinti, o ne kenkia automobilio ar liko klijų ant automobilio Rinkinį Sudaro: 1 x Automobilio Stilius Karo Zona Punisher Kaukolė 3D Metalas Chrome " Aliuminio Lydinio 3D Logotipas Ženklelis, Lipdukas, Decal Auto Aksesuaras Patarimai: Prašome naudoti šilumos gun sušilti lipnia juosta prieš diegdami, kad emblema stick sandariai! Niekada nestatykite automobilių po karšta saulė per 48 valandas po įrenginio! Niekada plauti automobilį per 48 valandas po įrenginio! Jei jums reikia masė užsakymą, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, ir mes pasiūlysime jums geriausią aptarnavimą ir kainą, mes galime.

Dizainas Animacinių filmų
Modelis Nacionalinės Vėliavos
Elemento Tipas Lipdukai
Medžiagos Tipas Kita
Tipas Kitos 3D Lipdukas
Prekės Pavadinimas ESINO
Lipdukas Rodymas Bet Visą Kūną.
Modelio Pavadinimas ELS-NEP-198
Pakuotė Ne Supakuoti
Tipo Lipduku Automobilių Kėbulo
Kategorijos 3D

Panašūs produktai