40CM*50CM Minkšto Džinsinio Audinio Plauti Medvilnės Plunksną Palieka "PASIDARYK pats" Kūdikių Drabužių Siuvimo Audinio Antklodė Rankų darbo Krepšiai Deraction Medžiaga

€1.11

-18%

€1.36

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Audinys, Namai Ir Sodas, Pigus Audinys, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, "pasidaryk pats" kūdikių drabužiai, quilting audinys, džinsinio audinio.

Medžiaga : 100% medvilnės džinsinio audinio plauti Technologija : Ruoželinio ( Tankus, minkštas, Sklandžiai, Yra didelio tankio audinys) Spalva : Kaip pavaizduota Dydis : 50cm*40cm/vnt Pakuotė : Vienas gabalas. Funkcijos : Eco-friendly spaudinių,minkštas ir patogus Naudojimas : Namų puošybai, paklodės, kratinys, quilting, pagalvės, dekoratyvinės pagalvėlės ir bet audinio amatų. Pastaba : Visi audiniai yra matuojamas ranka. Prekė gali palikti žalio krašto, ir gali turėti 1-2cm nuokrypis yra. Dėl skirtingų kompiuterio monitorių, tikrosios spalvos gali šiek tiek skirtis nuo pateiktų.

Apmokėjimas:

1, Mes priimame Alipay.

2, Mokėjimas turi būti atliktas per 3days nuo užsakymo.

3 ,Mes neatsakome už bet vietos muitų ar mokesčių savo šalyje.Nemokamas pristatymas kaina nėra įskaitant Importo mokesčius.

Pristatymas:

1, Mes išsiųsti elementą pagal jūsų adresą, jūs suteikiate mums,prašome suteikti mums teisę adresą.

2,Pilnas mokėjimas turi būti atliktas prieš mūsų siuntą.

3,Mes dažnai laivo elementus per EMS,DHL, "FEDEX", CHINAPOST.ir ji paprastai trunka 25-60days pristatymo Kinija Po Oro Paštu.EMS express pristatymas paprastai trunka 5~10 darbo dienų.DHL, " FEDEX express pristatymas paprastai trunka 3~7working dienų.Tačiau elementai priklauso nuo paskirties.

Atsiliepimai:

Apie Mus:

Mes turime mūsų pačių gamykloje ir gaminti visų rūšių produktų.Mes skatiname didmeninė,bus stengiamės teikti aukštos kokybės produktus,žemos kainos,greitas pristatymas ir puikus klientų aptarnavimas.

Medžiaga džinsinio audinio
Naudoti Drabužių,Plaukų lankas ,Avalynė,Namų Tekstilė,Dekoratyviniai,Krepšys,Lėlės
Prekės Pavadinimas IBOWS
Plotis 40MM
Funkcija Dilimui Atsparus
Tipas džinsinio audinio
Megztas Modelis Kita
Svoris About 26g/pc
dydis 40mm*50mm
Technics Audiniai
Spalva 5 spalvų
Modelis augalai,plunksna
Produkto Tipas Kitas Audinys
Neaustinių Technics Kita
Suede Audinio Tipas Džinsinio audinio
Stilius Tvilas

Panašūs produktai