Originalus XFKM organinės medvilnės vape geriau nei medvilnė už Ecigarette rebuildable RPN RBA "PASIDARYK pats" purkštukai garų medvilnės

€1.64

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Elektroninių Cigarečių Priedai, Buitinė Technika, Pigios Elektroninių Cigarečių Priedai, Aukštos Kokybės Buitinė Technika, Garų medvilnės, Organinės Medvilnės, Vape Medvilnės.

Originalus XFKM Aukštos Kokybės Velnias Medvilnės RPN Medvilnės Už RPN RBA RDTA Elektroninių Cigarečių Šilumos Vielos Ritės

VELNIAS MEDVILNĖS YRA VALOMI PAGAL MŪSŲ PATENTUOTA VALYMO PROCESĄ, IR TADA KRUOPŠČIAI TVARKOMA IR SUPAKUOTI MŪSŲ ŠVARUS STERILIOS LABORATORIJOS APLINKOJE. SVAJONĖ MEDVILNĖS YRA LABAI MINKŠTA, BET TANKUS, JIS YRA SUPER ABSORBENTAS IR TIEKIA AUKŠČIAUSIOS KVAPNUS IR SKLANDŽIAI GERKLĖS NUKENTĖJO. SVAJONĖ MEDVILNĖS LEIDŽIA JUMS PASIEKTI, KAD SALDUS, KVAPNUS, TIRŠTAS "NIRVANA" MES VISI SIEKIAME, TAI YRA AUKŠČIAUSIAS PASIRINKIMAS VAPING!

Velnias Medvilnės pristato medicinos grynas organinės medvilnės pagaminti vapers! Tai yra švariausias, skaniausias medvilnės rinkoje vaping. Jis yra pagamintas iš vapers už vapers. Ši medvilnė nėra pridėti bet kokį nepageidaujamą skonį jūsų vape ir ji dagčiai neįtikėtinai gerai. Svajonė Šoninė ateina plonos juostelės, todėl jis yra beveik be vargo. Ne verdančio reikia, tik kraštutiniu atveju, rip, viko, ir vape! Yra 10 juostelių medvilnės kiekvienoje Pakuotėje. Funkcijos: 1. 10 tyra ir patvarus organinės medvilnės viko 2 juosteles. GMP sertifikuota, atsekamos medicinos lygio medvilnės 3. Daugiau jokių įsilaužimo laiką, švarus skonis kas vape! Kas į Kiekvieną Langelį ? 1 * Pakuotės Velnias Medvilnės (10 juostelių medvilnės kiekvienoje Pakuotėje)

Medžiaga Medvilnės
Prekės Pavadinimas XFKM
Modelio Numeris XFKM Velnias medvilnės
Suderinama Modelis "PASIDARYK pats" RPN RBA Purkštukai
Elemento Tipas Medvilnės & Wick

Panašūs produktai