4Pcs Nerūdijančio Plieno 315 Vielos Akių Dirželiai Balno Įrašą Valtis Jachta Laivų Jūrų Plokštė Kuokštelinių Žiedas Kablys Rankena rutulio formos rankena

€2.04

-5%

€2.15

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Jūrų Aparatūros, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigūs Jūrų Aparatūros, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, Jūrų Aparatūros.

{infomodule}

4pcs 5mm Nerūdijančio Plieno Pailgos Bimini viršus Padas Akių Linijos Valtis Plokštė Kuokštelinių Žiedas

Specifikacija:

Modelis: 429653

Medžiaga: Premium " Klasės Jūrų 316 Nerūdijančio Plieno,

Dydis/Išmatavimai: Ilgis: 54mm(2.13 colio), Aukštis: 17.8 mm (0.7 colių), Skylė į Skylę Centre Tarpai: 41mm (1.61 colių)

Skersmuo/Plotis: 5mm

Stiprumas: Šviesa

Svoris: 36g

Savybės:

1.Sunkiųjų Vielos Akių Dirželiai (Pad Akis), suprojektuotas ir pagamintas iš aukščiausios kokybės jūrų klasės 316 Nerūdijančio Plieno medžiagos.

2.Labai laivų denių ir kitų jūrų programas

3.Patvarus, pasirengę dirbti sunkiausias oras ir bangos!

Paketas Apima:

4x Vielos Akių Dirželiai

Pastaba:

1.Mes teikti aiškias nuotraukas, matavimai, kur įmanoma. Prašome patikrinti, kiek įmanoma, įsitikinkite, kad prekė yra vienas, kad jums reikia.

2. Prašome leisti po 0,5-1 colio skirtumas dėl rankinis matavimas.(1inch=2,54 cm)

3.Nėra instrukcijas šiame rinkinyje.Profesionalus Montavimas Yra Labai Rekomenduojama,!

/ Apie paslaugos / Apie - Laiku Visa grąžinamoji išmoka, jei produktas nėra gauta garantuotas pristatymo laikas Ilgesnis Apsauga 15 dieną daugiau apsaugos nuo užsakymo užbaigimas Grįžta Papildomos Grąžos bet kokį produktą,tik tuos, puikios būklės Garantuoja Kokybę Garantuoja Kokybę ar Visa grąžinamoji išmoka

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą. Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Tipas Kita
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Kita

Panašūs produktai