AKIS (Dydis:6.9x6.9cm) Ženklelis Geležies Pleistras Siuvinėtos Aplikacijos Siuvimo, Drabužių, Lipdukų Drabužių Ženklų Drabužių Aksesuarai

€0.49

-14%

€0.57

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Lopai, Namai Ir Sodas, Pigūs Lopai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, geležies pleistras išsiuvinėtu, ženklelis geležies, geležies lopai.

Medžiaga Pritvirtinama Naudoti: Stick audinio lyginimo ar siuvimo drabužiai, audiniai, šalikai, užuolaidos, paklodės, staltiesių, avalynės medžiagų, tekstilės ir kitų paviršių, dekoratyvinės drabužių, padengti trūkumus, "PASIDARYK pats" niekučių, sukurti išsiuvinėtu produkto paveikslėlius ar net padaryti ją sau baudą audiniai, dekoruoti sienų, namų ir pan., tačiau taip pat retas kolekcionieriams.

Kaip Geležies Patch: 1. Įdėti pleistras "karšto lydalo klijai" pusėje drabužius (klijai negali būti nuplėštas) , Įkaitinkite geležies, priekyje pleistras lyginimo apie 10 iki 20 sekundžių, kad pleistras fiksuotoje padėtyje. 2. Įdėti fiksuotojo pleistras kartu su drabužiais, savo ruožtu, nugaros pusėje pleistras lyginimo 30 iki 60 sekundžių, įsitikinkite, kad atgal klijų lydymosi temperatūros, Pleistras tvirtai prilimpa ant drabužių. 3. Pagaliau, Lyginimo vėl iš priekio, šono nuo 1 iki 2 minučių, Daugiausia geležies jį krašto ir kampas, siekiant užtikrinti, kad paviršius lygus ir plokščias, Puikus sintezės su drabužiais.

Modelio Numeris BD-1233
Funkcija Eco-Friendly
Technics Išsiuvinėti
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas SinKon86
Rinkinys Tipas No
dydis 6.9x6.9cm
Produkto Tipas Lopai
Stilius Geležies-Dėl
Tipas Didmeninės No

Panašūs produktai