TYRY.HU Silikono Granulių 10pc Maisto kokybės Silikono Icosahedron kaip 14mm Slaugos Silikono Kramtyti Granulių Kūdikių Teethers Karoliai "PASIDARYK pats"

€1.47

-34%

€2.26

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Karoliukai, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Karoliukai, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, Karoliukai.

TYRY.HU Silikono Granulių 10pc Maisto kokybės Silikono Icosahedron kaip 14mm Slaugos Silikono Kramtyti Granulių Kūdikių Teethers Karoliai "PASIDARYK pats"

Prekė: 1 0pc Silikono Icosahedron Karoliukai

Svoris: 2.96 G/VNT

Dydis: kaip 14mm

Amžius : >4Months

Medžiagos Savybės: BPA Free PVC Nemokamai, be Latekso

❤ Patvarus & Veiksmingas - Momentiniai kramtyti skausmo ir dantenų masažas jūsų kūdikiui, bet ir skatins vaizdo, variklis, ir jutimo vystymui. Minkštas, chewy ir kelių formų silikono kramtyti karoliukai sumažinti seilėtekis, fussiness ir dantenų patinimas, puikiai tinka kūdikio minkšta guma. Nepraranda veiksmingumo, išblukimo ir deformuoti, per tam tikrą laiką. ❤ Ne Saugiau nei Šis: 100% maisto kokybės organinio silikono, Šaldytuvas Seifas, BPA Free, Kvapas-nemokama ir FDA patvirtintas, 100% saugus žaislai jūsų mylimam kūdikiui.

"PASIDARYK pats" RODYTI jūsų nuoroda TIK be pakuotės:

TYRY.HU DUK: klausimas: kokią papuošalai iš silikono produktų? A: Dėvėti kramtyti papuošalai maitinant krūtimi duoti savo vaikui ką nors laikyti savo rankas okupuotos (išskyrus jūsų!) Tai gali padėti kūdikiams, išlaikyti dėmesį, vedantis ilgiau maitinti kartus. Jie yra stiprūs, stilingas ir super saugus. Pagaminti iš 100% maisto kokybės silikono, BPA-free, Švino, Metalai-nemokamai, Ftalatų-nemokama ir FDA !!

Q: ar Gali šis papuošalas gali būti naudojamas Kūdikiams Vien?

A: Labai primena juvelyrikos dėvėti tik suaugusiems. Prašome nedvejodami palikti vaikus be priežiūros . Q: Kaip padaryti, kad silikono granulių ir "PASIDARYK pats" silikono kramtyti karoliukai? A: Pirmiausia, jums reikia rasti silikono granulių gamintojas, gali priimti pritaikymas; tada jums reikia Leiskite mums žinoti, jūsų piešimo, ar savo idėjomis apie jūsų projektą. Q: aš galiu, kad mano paties silikono granulių spalva? kas yra minimalus užsakymas? A: Taip, galite, minimalus užsakymas-1000 vnt./spalvų. Q: ar Yra viduryje vyras nusausinti savo pelno? A: jų atsikratyti,tai informacijos kartus. Gamyklos Tiesiogiai Tiekimo, Suteikia gerą kainą, aukšta kokybė, greitas pristatymas, geriausios kokybės paslaugas. Q: Ar jūs granulių saugus? bet kokį pažymėjimą? A: Taip, mes turime sertifikatus mūsų silikono granulėmis. kaip FDA, LFGB, EN71, ASNZS ISO 8124, CCPSA.

Skersmuo 14*14*kaip 14mm mažas icosahedron karoliukai
Elemento Tipas Karoliukai
Punktas Icosahedron silikono granulės
Prekės Pavadinimas TYRY.HU
Prekės Svoris APPROX TO 5.3GRAM
Medžiaga Silikono
Modelio Numeris Silikono Granulės
Silikono kramtyti prarasti karoliukai "PASIDARYK pats" Papuošalų Mados Mama ir Vaikai
Maisto Kokybės Silikono Granulės BPA Free kramtomoji Karoliukai
Prekės Forma Kvadrato formos
Kūdikių Teethers 4-36 mėnesių vaikams, unisex, tiek ir berniukams, ir mergaitėms
Išorinis Skersmuo 14mm
Spalva juoda žalia mėlyna rožinė ir tt
Bauda ar Mados Mados
motina nešioti kaip megztinis karoliai kūdikiui kramtyti ar leisti jai kaip pramoga
BPA Free silikono granulių Pagamintas už silikono kramtyti rutuliukų karoliai

Panašūs produktai