Karšto Ekologinio Saugojimo Rankinės, Braškių, Vynuogių, Ananasų, Sulankstomas Pirkinių Maišeliai, Daugkartinio Lankstymo Bakalėjos Nailono Didelis Krepšys Atsitiktine Spalva

€0.71

-6%

€0.76

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Pirkinių Maišeliai, Bagažo & Krepšiai, Pigūs Pirkinių Krepšiai, Aukštos Kokybės Bagažo & Krepšiai, sulankstomas pirkinių krepšys, pirkinių maišeliai, daugkartinio naudojimo, daugkartinio naudojimo krepšys.

Savybės: 100% brand new ir aukštos kokybės ! Šis punktas yra pagamintas iš Ekologiškų medžiagų, Nailonas, Gali būti pakartotinai,o ne naudojant vienkartinius plastikinius maišelius, kurie ne tik teršia aplinką, bet taip pat atliekų išteklius. Išsaugoti savo vietos,Kai nenaudojamas, krepšys gali būti scrunched/sulankstyti į patogų mielas braškių ir gali būti laikomas rankinėje, automobilyje, arba pakabinti ant baby buggy, ir t. t... Formos: Braškių, ananasų, vynuogių pirkinių krepšiai Spalva: Atsitiktinė Spalva Dydis:raudona: 52*36 cm/20.47*14.17 į pakuotę Įeina: 1pcs gražių braškių pirkinių krepšys NR. Mažmeninės Langelyje. Supakuota Saugiai Burbulas Maišelį. Pastaba: 1.Prašome leisti šiek tiek dydis klaida dėl rankinis matavimas. 2.Primename, kad dėl apšvietimo efektai ir monitoriaus šviesumo/kontrasto nustatymai ir t.t.), spalva toną svetainės nuotrauka ir tikrasis elementas gali būti šiek tiek skirtingi.

Lytis MOTERIS
Modelio Tipas Braškių
Dirželis Lašas 19inch
TIPAS 8 lankstymo bakalėjos maišai
7 tipas daugkartinio naudojimo pirkinių krepšys sulankstomas
Pagrindinė medžiaga Nailonas
Modelio Numeris Pirkinių Maišeliai
3 tipas Sulankstomas
Tipas 2 Didelės Talpos, Sulankstomas Pirkinių krepšys
9 TIPĄ Rankinė
Tipas 1 pirkinių krepšys
Stilius Mados
Medžiagos Sudėtis Nailonas
Elemento Tipas Pirkinių Maišeliai
Tipas 5 Vienas Dydis Tinka Labiausiai Moterys/Merginos
TIPAS 4 52*36 cm/20.47*14.17 į
6 tipas daugkartinio naudojimo pirkinių krepšys
Prekės Pavadinimas ISKYBOB
TIPO 10 Kelionių Saugojimo Krepšys
Uždaryti Tipas String

Panašūs produktai