Virtuvės Spinta Lentyna Organizatoriai Didina Sandėliukas Laikymo Lentynos Tvirtas Didelio stiprumo Anglies Plieno, Skirtas Organizuoti Dubenys Plokštės

€3.00

-1%

€3.04

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Sandėliavimo Turėtojai & Lentynos, Namai Ir Sodas, Pigūs Saugojimo Turėtojai & Lentynos, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Sandėliavimo Turėtojai & Lentynos.

Virtuvės Spinta Lentyna Organizatoriai Didina Sandėliukas Laikymo Lentynos Tvirtas Didelio stiprumo Anglies Plieno, Skirtas Organizuoti Dubenys Plokštės

Funkcijos: 1. Kosmoso Organizatorius: Su šią lentyną, galite tvarkyti dubenys, lėkštės, padažas butelius, puodus ir kitus elementus jūsų virtuvės, erdvės taupymas.

2. Platus Paskirtis: Galima naudoti ne tik virtuvėje, bet taip pat įvairių spintos, studijos, biurų ir kitų vietų. Puikus saugojimo stendas knygų, vazoninių augalų, vandens, puodeliai ir kiti daiktai. Išlaikyti savo kambarį organizuota ir nėra nepatogus.

3. Lengva Įdiegti: Kvadratinės formos, juodos spalvos, labai paprasta, gali būti naudojamas po paprastas montavimas (mes teikiame nemokamai varžtai montavimui).

4. Tvirtas Medžiaga: spintos lentynos organizatorius yra pagaminti iš didelio stiprio anglies plieno ir gali pakelti svorį iki 20 kg, kuri gali visiškai patenkinti įvairius poreikius.

5. Neslidžios Apačioje: yra 4 silikono anti-slydimo pagalvėlės apačioje kiekvieno kabineto lentynos organizatorius, todėl spintos lentynos organizatorius gali būti tvirtai įdėtas bet kur!

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Spintos Lentynos Organizatorius

Medžiaga: anglies plienas

Spalva: juoda

Dydis(apie): Didelis: 30*28*15cm/11.81*11.02*5.91 tam, Vidutinės: 30*20*15 cm/11.81*7.87*5.91 tam, Mažas: 30*12*15 cm/11.81*4.72*5.91 į

Pakavimo Sąrašas:

1*Spintos Lentynos Organizatorius

4*Varžtas

dydis M
Medžiaga Kita
Klasifikacija Ne-sulankstomas Stovas
Funkcija Įžuvinti
Tipas Sandėliavimo Turėtojai & Lentynos
Modelio Numeris EJ04236
Nėra. Pakopų Vieną
Naudoti Stalo įrankiai
Taikomas Vietos VIRTUVĖ
Diegimo Tipas Grindų Tipas
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai