NAIERDI 2" ~ 24" Nerūdijančio Plieno Spintos Rankenos Skersmuo 10mm Virtuvės Traukti Durų T Juosta Tiesi Rankena Rankenos Baldai Aparatūra

€0.28

-31%

€0.41

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Spintos Išsitraukia, Namų Tobulinimas, Pigios Spintos Išsitraukia, Aukštos Kokybės Namų Tobulinimas, Spintos Išsitraukia.

modname=ckeditor

Produkto savybės: Modernus Europos stiliaus virtuvės spintelių rankenos, Stilingas nerūdijančio plieno, matinio nikelio apdaila (Rungtynės su dauguma nerūdijančio plieno apdaila prietaisai Lazerinis apvadu konstrukcijos Tvirtinimo varžtas yra įtrauktas Į ministrų kabineto rankenos yra ne kietas,Yra tuščiaviduris vamzdis

Produkto Specifikacijos: Skersmuo : Ø 10 mm Medžiaga: Nerūdijantis plienas medžiagos

Paketą Sudaro: 1 x rankena, 2 x varžtai

GARANTINIS APTARNAVIMAS:

Jei turite kokių nors problemų su rankena gavote, prašome nedvejodami susisiekite su mumis ir mes tikrai suteiksime jums tirpalo (mes grąžinsime arba išsiųsti jį tiesiogiai).

Pastaba: 1.Jeigu jums reikia konkretaus dydžio varžtus, palikite pranešimą, kai mokėjimo nurodymą, arba mes išsiūsime numatytąjį dydį. 2.Prašome leisti 1-3mm paklaida, nes rankinis matavimas,prašome įsitikinkite, kad jums nereikia nepamiršti prieš jums pasiūlymą. 3.Kaip šis produktas yra pagamintas iš galvanizavimo proceso metu, kada turės tai mažai nulio,tai yra neišvengiama.Prašome įsitikinkite, kad jums nereikia nepamiršti prieš jums pasiūlymą.

Apdailos Šlifuoto Nerūdijančio Plieno
Prekės Pavadinimas NAIERDI
Modelio Numeris NEDSSH-1
Pikis-eilės Specifikacijos Vieną Angą~384mm
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Metalo apdirbimo
Lašas laivas Priimti
Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo NĖRA
Skersmuo 10mm
dydis 2" ~ 24" (50mm~600mm)
Tipas Virtuvės Durų Spintos, Nerūdijančio Plieno Rankenos, Baldai Aparatūra
nemokamas pristatymas Susisiekite su mumis
Medžiaga Nerūdijančio plieno
Didmeninė Nuolaida Susisiekite su mumis
Stilius Modernus

Panašūs produktai