Žvaigždės Formos Magnetas Užuolaidų Sagtis Magnetinis Akių Bakų Tvirtinimo Laikiklis Lango Užuolaidėlė Įrašą Turėtojas Dirželį, Aksesuarai, Namų Dekoro

€2.14

-29%

€3.05

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Užuolaidų Dekoratyviniai Aksesuarai, Namai Ir Sodas, Pigūs Užuolaidų Dekoratyviniai Aksesuarai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Užuolaidų Dekoratyviniai Aksesuarai.

Sveiki! Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje!

Kokybė yra pirmieji su geriausias paslaugas. klientai visi yra mūsų draugai. Mados dizaino,100% visiškai Naujas, aukštos kokybės!

Aprašymas:

- Neeilinis pastovieji magnetai ir gamtinės dervos medžiaga daro užuolaidų dekoro; - Kūrybinės funkcinės naudoja kaip šaldytuvą, lipdukai, memo lipdukai ir rašymo lenta lipdukai; - Lengva kaklaraištis atgal ir išmegzti,taip pat geras pasirinkimas, kaip namuose dovana savo mielas paprastas modernus dizainas; - ES stiliaus žvaigždė modelio rinkinys, 2 laikikliai lengvai kaklaraištis atgal jūsų užuolaidos be srewing sienos; - visiškai naujas, ateina pirkti šių cuties savo kambarį, svečių kambarys, miegamasis kambarys ir vaikų kambarys. Specifikacija: - Medžiaga: derva, magnetai, kaspinas - Tikslas: storos užuolaidos, plonas užuolaidos, net užuolaidų, marlė, linija, užuolaidų ir t.t. - Savybės: visiškai naujas, ES stilius, prisukamas magnetai, juostos sagtis, bakų tvirtinimo laikiklis, star - Kiti naudoti: šaldytuvas lipdukai, memo lipdukai ir rašymo lenta lipdukai be juostelės. Tipas: Bendras ilgis: 40cm Star skersmuo: 5,5 cm

Apie Atsiliepimą:

Gavę elementą ir patenkinti produkto, prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 balai DSR. Mes palikti 5 Balai DSR atsiliepimą apie jus. Jei, dėl kokių nors priežasčių jūs nepatenkintas pirkiniu, prašome susisiekti per Basilico-pica.lt Žinutę ir mes padarysime viską, kad ją išspręsti. Prašome nepalikite neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys be jokių communition su .

Modelis GEOMETRINIO
Stilius Užuolaidų Kaklaraištis Žiedai & Sagtys
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Y16
Užuolaidų Priedų Tipas Užuolaidų Kaklaraištis Žiedai & Sagtys
Audinio Tipas Šilko
Medžiaga Metalo
Technics Verpalai Dažyti

Panašūs produktai