Masažuoklis Japonijos Gyvūnų Anime Geležies Lopai Drabužius "Pasidaryk pats" Cartoon Siuvinėta Juostele Pleistrai Appliqued Ženklelis Lipdukas Striukė

€0.27

-60%

€0.68

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Lopai, Namai Ir Sodas, Pigūs Lopai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Lopai.

Tinka kelnių,kuprinės,batai,drabužiai,kepurės,aksesuarai,marškinėliai,kailio,ziajać,pagalvių,užuolaidų,suknelę,švarką ir pan.

Dydis: Kaip paveikslų paroda

Pakuotė:1 vnt./pak

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas. Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1cm. Medžiaga lipdukus su blizgučiai, karoliukai, vandens grąžtai, šilko gėlės ir vilnos kamuoliukus, taip pat medžiaga lipdukai išsiuvinėti su metalo laidų, turėtų būti išlyginti ir iš priešingos pusės pirmos, ir tada nustatomas tvirtai iš priekio, ir neapdailintais kraštais iš šono, taip, kad nebūtų sugadinti priekiniai blizgančiais arba kiti dekoratyviniai dirbiniai.

Prašome atidžiai perskaityti gaminio dydis informacijos puslapyje pasirinkti spalvą, kurią norite užsakyti

Pleistrai Su Klijais Reversas. Galite geležies tai Tiesiogiai susiję Su Geležies.

Tačiau Norint Gauti Geriausius Rezultatus, Galite Pridėti Šiek Tiek Siūlių Aplink Kraštas

Šiltas Patarimas:

Apie spalva aberacijos: Kai kurios nuotraukos gali rodyti skirtingas spalvas dėl skirtingo šviesos, aplinkos apsaugos, apšvietimo ir atvaizdavimo. Tai normalu. Dėkojame už jūsų supratimą.

Pastaba:

Visi mūsų Produktas yra custom rankų darbo, todėl mes negalime daryti kiekvieną paties dydžio. Taigi, mūsų matavimo tiesiog nuoroda tik. Mes negalime sutikti grįžti dydžio problema. Prašome atidžiai perskaityti ir pagalvoti apie tai prieš apsipirkti.

Atsiliepimai:

Mes pasiryžę veikia mūsų parduotuvėse, ir didelę reikšmę savo vertinimą.Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, palikite 5 žvaigždžių atsiliepimus , būsime labai dėkingi ( projekto aprašymas 5 žvaigždžių, ryšių 5 žvaigždžių, transportavimo laiką, 5 žvaigždučių ).

Jei produktas jums gauti sugadintas ar stilius yra negerai, prašome nedvejodami palikti jokių neigiamų atsiliepimų pirmiausia, prašome susisiekti su mumis, mes spręsti ir rasti geriausią sprendimą, jūsų pasitenkinimas yra mūsų motyvacija padaryti geriau.Ačiū !

Rinkinys Tipas No
Technics Išsiuvinėti
dydis As Picture show
Prašymas Marškinėliai,Kailio,Ziajać,Pagalvių,Užuolaidų,Drabužių,Aksesuarų,Suknelė,marškiniai,striukės
Tipas Didmeninės No
Naudoti "PASIDARYK pats" rankų darbo medžiagos
Tipas Išsiuvinėti Pleistrai
Spalva Kaip paveikslų paroda
Prekės Pavadinimas Edwinouwlf
Stilius Animacinių filmų pleistras
Taikymo sritis Drabužiai Ir Jų Priedai
Funkcija Aplinkos
Įrankiai Namų ūkio Lygintuvai ar Šilumos Spaudos Mašinos
Modelio Numeris P184-41

Panašūs produktai