Naujas Virtuvės Patogus Kiaušinių Laikymo Dėžutė Konteinerių Žygiai, Lauko Kempingas Vežėjas 2 Kiaušinių Atvejis #55012

€1.39

-15%

€1.64

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Dėklai & Dėžes, Namai Ir Sodas, Pigūs Dėklai & Dėžes, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, vežėjas šuo, vežėjas c dalys, box žaidimai.

Savybės: visiškai naujas ir aukštos kokybės. Šis punktas yra specialiai sukurta atlikti kiaušinių lengvai ir apsaugoti kiaušinius nuo Išlaužimo iš tranzito. Jis yra geros kokybės ir pagamintas iš patvaraus plastiko. Specialiai suprojektuotas atlikti kiaušinių lengvai. Sukurta su 2 kiaušinių puodelio lizdus ant kiekvienos pusės, tai turi ir saugo kiaušinius į jį, kai jis yra sulenktas. Apsaugoti kiaušinių, iš atsilaiko, o vykdyti. Su dviem rankenomis lengva vykdyti. Medžiaga: Plastmasinis. Dydis:11,5 cm x 7cm x 7.5 cm - 4.53 colių x 2.76 colių x 2.95 colių.

Mes nesiūlome Spalvų pasirinkimas. Savo užsakymą bus išsiųsta Spalvų atsitiktinai.

Pakuotė: 1 X Kiaušinių Laikymo Dėžutė

NE Mažmeninės Langelyje. Supakuota Saugiai Burbulas Maišelį.

Visos prekės bus išsiųstos per 2 darbo dienas po apmokėjimo aišku. Pastaba: Kinija Paštu, Oro Paštu/Sklypo vos priklauso visame pasaulyje po sistema, kuri yra daug lėtesnis, nei Specialių Pristatymo. Straipsniai atvyks į 7-25 darbo dienas visame pasaulyje paprastai. Atvykimo laikas taip pat priklauso nuo tam tikrų veiksnių ir įvairių sričių. Bendrojo atvykimo laikas lentelėje yra pateikiama žemiau už jūsų išvada:

Prieš placeing jūsų užsakymą, prašome patvirtinkite, kainodaros ir kiti duomenys tiekėjo. Prašome įsitikinkite, kad jums skaityti visą aprašymą ir sutinkate, kad operacijos prieš perkant.

Jei elementas yra defektas, kai jūs jį gauti, arba jums netenkina, prašome grąžinti per 14 dienų pakeitimo, arba pinigų grąžinimo. Bet daiktai turi būti grąžinti į gamyklą būklės. Prašome susisiekti su mumis iš anksto ir patikrinkite grąžinimo adresas, prieš jums grąžinti. Jei prekė yra su defektais, 3 mėnesių, galėtume atsiųsti jums naują pakeitimas nemokamai, arba siūlo visą kompensaciją po to, kai mes gauti brokuotą prekę. Jei prekė yra su defektais, 12 mėnesių, taip pat galėtume pasiūlyti jums pakeitimo paslauga, bet jūs turite mokėti už papildomas transportavimo išlaidas.

Mūsų tikslas-teikti Aukščiausio Lygio Klientų Aptarnavimas, ir mūsų klientų aptarnavimo specialistai yra visada stovi išspręsti bet kokią jūsų problemą. Mes labai vertiname jūsų 5 ŽVAIGŽDUČIŲ TEIGIAMŲ atsiliepimų ir prašau, nepalikite neigiamų atsiliepimų, be prašo pagalbos.

Stilius Modernus
Tipas Dėklai & Dėžes
Talpa dviejų kiaušinių,
Specifikacija 11.5cm x 7cm x 7.5cm
Medžiaga Plastikiniai
Apkrovos Skaitykite aprašymas
Produktas Kiaušinių Atveju
Technics Blizgus
Naudoti Maisto
Maisto Taros Funkcija Šviežumo Išsaugojimas
Formos Daugiakampio
Grotelės Kiekis 2
Funkcija Įžuvinti
Modelio Numeris 55012
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai