Anti-pm2.5 Apsauginį Veido Skydelį Sujungti Plastiko Daugkartinio Naudojimo Išvalyti Veido Kaukė Skaidri Kaukė Matomas Lūpų Kalba Mascarillas

€2.67

-35%

€4.11

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Kitų Virtuvės Specialybės Įrankiai, Namai Ir Sodas, Pigūs Kitų Virtuvės Specialybės Įrankiai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Kitų Virtuvės Specialybės Įrankiai.

Aprašymas:

SAVYBĖS

Aiškesnę Nuomonę, Ryškesnis Šypsenos! Likti prisijungus su kitais, naudodami šį skaidrų shield parodyti savo šypsena ir pasilikti arčiau kitiems!

Jokia Ausis Kilpos Jokių Apribojimų! Tiesiog stic naudojant odos draugiškas ir paspauskite žemyn į savo nosies ir skruostų! Lazdą kreives savo veidą su puikiai be jokių niežulys ar nepatogumų!

Rūko-Įrodymas & Vandeniui! Šios skaidrios skydas yra sukurtos naudojant vandeniui dangos, norėdami suteikti jums puikus vaizdas bet kokiu oru!

Puikiai Kvėpuojantis! Šios skaidrios skydai yra sukurta siekiant suteikti jums patogus ir kvėpuojantis dėvėti patirties su vėdinamoje patalpoje šonuose savo veidą. Jis taip pat lengvas nešioti ant veido!

Lengva Valyti! Šie skydai gali būti lengvai valomi po dėvėti! Tiesiog nuplaukite jį po vandeniu, nuplaukite indaplovė, arba nuvalykite su alkoholio servetėlės! Sausoje gerai ir tai gerai, kad eiti dar kartą!

Premium Medžiagų! Mūsų aksesuarai yra pagaminti su BPA-free, maisto saugus medžiagų! Jie puikiai higieniška, daugkartinio naudojimo, ir perdirbamas!

Kaip skaidri kaukė, žymių realybės kondensacijos įvyks, kai yra temperatūrų skirtumas tarp oro viduje kaukė ir temperatūra kaukė pati medžiaga. SEEUS95 kurio danga ant vidinio paviršiaus kaukė, kuri padės išvengti garinimo. Mes taip pat rekomenduojame, naudojant alkoholį, nuvalykite dėl vidinio paviršiaus ir leisti, kad sausa, prieš pradedant kaukę, siekiant sumažinti kondensato. Kaip matote nuotraukoje aukščiau, jūs vis dar galite pamatyti burną ir nosį Marcelo per kaukę net su šiek tiek garinimo. Kai kaukė acclimates, kad temperatūra viduje ir už jos ribų, rūko dingsta.

Vienas privalumas silikono, yra tai, kad jis veikia kaip antroji oda. Smagiai, būti kūrybingi, ir tattooyour Šviesos Kariai Kaukė. Jūs galite gauti bet reguliariai laikina tatuiruotė, ir taikyti jį į kaukę; džiazo jį aukštyn ir pridėti kariai tatuiruotės unikalus-ify, bet vis dar matau savo veidą ir burną, todėl su klausos sutrikimais galėtų bendrauti su jumis. Ir, kai jūs' re ready naują išvaizdą, jokių problemų! Silikonas yra lengva .

Pagamintas iš Silikono mūsų produktai gali būti pakartotinai,plauti,dezinfekuotas,ir perdirbamos.Mes jums sutaupyti milijardus tonų PET/Polipropileno kaukė atliekų išnaudodami mūsų kaukės.

Mes tikime medžiagų, kad bus pakenkti aplinkai Silikono neturi BPA-

Polikarbonato ir PET neperdirbamos kaukės yra žalingas vandenynas, rifai, jei jie galų gale žemės užpildo.Mes didžiuojamės mūsų sielos, mūsų atsidavimas medžiagos tvarumo, kad nekenkia save,mūsų šeimos ir aplinkos.

Techniniai duomenys:

Svoris: 100g

Matmenys: 18*13.5*15 cm(Plėsti Dydis)

Nosies Juostelės Medžiaga: Oda-draugiškas maisto kokybės silikono

Valymo Būdas: Nuplauti muilu ir vandeniu; Švarus, su alkoholio servetėlės; Švarus, indaplovė

Pakuotė:

1*veido skydelį

Modelio Numeris Veidui
Medžiaga Plastikiniai
Specialybės Įrankiai Tipas Veidui
Prekės Pavadinimas Aihogard
Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo CIQ
Funkcija Eco-Friendly

Panašūs produktai