Kūrybos Juoda Katė Veido Kyšantį Automobilių Lipdukai, Automobilių Lipdukas Langų Apdailos Atspindintis Lipdukas Lango Durų Lipdukas

€0.62

-28%

€0.87

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Automobilių Lipdukai, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigus Automobilių Lipdukai, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, Automobilių Lipdukai.

Funkcijos: 1.Nuvalykite paviršių, jei lipdukas bus įdiegta. 2.Lėtai pašalinami su popieriaus pagrindu, todėl įsitikinkite, kad jūsų lipdukas lieka prilipęs prie aiškiai perduoti juosta. Jei dalis jūsų decal keltuvai su laikmenomis, paspauskite popieriaus pagrindu atgal prieš tai, kol ji lieka prilipęs prie perdavimo juosta. 3.Kai jūsų lipdukas yra nulupti nuo pagrindo, line up & poziciją savo lipdukas nuo paviršiaus, kuriuo ji bus taikoma. Aprašymas: Naudoti kredito kortelę, išspausti, ar kažką panašaus, kad būtų sklandžiai žemyn savo lipdukas, įsitikinkite, kad ji yra visiškai nesuprantamos į paviršių. Techniniai duomenys: Medžiaga: šviesą Atspindinčios Medžiagos, Trijų sluoksnių Struktūra, Spalva: Juoda,Balta Dydis: 15*12 cm Pakuotė: 1x Automobilinis Lipdukas Stilius Pastabos: 1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose. 2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Spalva Juoda
Elemento Tipas Lipdukai
Lipdukas Rodymas Kamieno
Medžiagos Tipas Šviesą atspindinčios Medžiagos, Trijų sluoksnių Struktūra
dydis 15*12 cm

Panašūs produktai