Mados Unisex Vizitinę Kortelę PU Odos Kortelės Turėtojas Atveju Karšto Pardavimo vyriški Kredito Kortelės Turėtojas Piniginės Tarjetero Hombre

€1.20

-37%

€1.91

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Kortelės & ID Turėtojams, Bagažo & Krepšiai, Pigūs Kortelės & ID Turėtojams, Aukštos Kokybės Bagažo & Krepšiai, Kortelės & ID Turėtojams.

PU Odos Vizitinės Kortelės Atveju Magnetinio Absorbcijos Nerūdijančio Plieno Kredito Kortelės Turėtojas Piniginės Savybės:

1. Didelė Talpa: Verslo kortelės turėtojas turi apie 10-20 vizitines korteles pagal storį savo korteles.

2. Pažangi Medžiaga: vizitinių kortelių dėklas yra pagamintas iš aukštos kokybės PU odos ir nerūdijančio plieno. Patvari metalo viduje, siekiant apsaugoti jūsų korteles nuo sugadinimo.

3. Patvarus Magnetine Jėga: Oda verslo kortelės turėtojui stiprus magnetinis uždaryti, lengva atidaryti ir uždaryti, kad jūsų kortelės saugus.

4. Kompaktiškas Kišenės Dydis: kompaktiškas verslo kortelės turėtojas gali nuslysti į savo kišenes, ir tinka jūsų portfelis, rankinės. Dydis: 6.1x1.3x9.6cm.

5. Madinga Išvaizda: Mažas pu odos kortelės turėtojas atrodo elegantiškai ir palieka gerą įspūdį jūsų klientą, verslo partnerį, kai jums imtis šiuo atveju iš duoti savo korteles.

Skelbimas:

1. Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis. Prašome leisti nedideli nukrypimai dėl rankinis matavimas.

Specifikacija:

Tipas: kortelės atveju

Medžiaga: nerūdijantis plienas + PU odos

Dydis: 6.1*1.3*9.6 cm

1 x kortelės atveju Mes Laivas visame Pasaulyje (Išskyrus atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO). Mes tik laivas patvirtino, kad adresai. Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. Mes atsiųsime paketą iš Kinijos per oro paštu. Pristatymo laikas priklauso nuo Krovinio Vežėjas, Muitinės ir Po Išsiuntimo, paskirties ir kitų veiksnių.Dauguma pakuočių galėtų būti gauta 20 darbo dienų (4 sav.). Žiūrėkite žemiau pristatymo laikas rinkti kiekybinius duomenis:

Mes priimame elektroninio Pašto prašymų dėl grąžos per 7 darbo dienas nuo gavimo tvarka. Jei prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir mes ne problema jums grąžinti pinigus ar pakeisti. Jei nesate patenkintas, kai gausite prekę, prašome grąžinti per 7 dienas nuo pakeitimo, arba pinigų grąžinimo. Prašome susisiekti su mumis grįžti vadovas, prieš jums grąžinti. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų užsakymo ID. Jei prekė yra su defektais, 3 mėnesių, Mes atsiųsime jums pakeisti be papildomo mokesčio, arba siūlome grąžinti po to, kai mes gauti brokuotą prekę. Jei prekė yra su trūkumais po 3 mėnesių, vis dar galite siųsti jį atgal į mus. Mes atsiųsime jums naują gavus brokuotą prekę. Tačiau reikia sumokėti papildomą pristatymo mokestį. Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl Basilico-pica.lt! Jei jus tenkina mūsų produktų ir paslaugų, prašome pateikti mums teigiamą grįžtamąjį ryšį su 5 žvaigždučių apžvalga, kuri mums labai svarbi. Būsime labai dėkingi, jei jūs galite palikti savo nekilnojamojo jausmas čia. Jei nesate patenkintas su prekės arba mūsų paslaugas, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant jokių atsiliepimų, mes išspręsti problemą iš karto, ačiū! Prašome Laišką mus nuo 9:00 am. iki 18:00 val. (GMT+8), pirmadienio iki šeštadienio . Jei turite kokių nors klausimų, prašome mums pranešimą ir suteikti mums galimybę jums padėti. Visus laiškus bus atsakyta per 1 darbo dieną (išskyrus valstybines šventes Kinijoje). Jei nenorite gauti mūsų atsakymą, prašome pakartotinai išsiųsti savo pranešimą ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau. Atsiprašome už pavėluotą atsakymą per šventes (pridedama sekmadieniais).

Naudoti Kredito Kortelės
Elemento Tipas Kortelės & ID Turėtojams
A Kortelės turėtojas
Uždaryti Tipas Ne Užtrauktukas
Formos Dėžutė
Elemento Plotis 1.3cm
Elemento Ilgio 9.6cm
Prekės Svoris 70g
Lytis Unisex
C kortelės piniginės
Modelio Tipas Kietas
Kilmės KN(Kilmės)
Parama Dropshipping
Medžiagos Sudėtis nerūdijančio
Pagrindinė medžiaga PU
Stilius Mados
D paso viršelis
Modelio Numeris Kortelės Turėtojams
E Gimtadienio dovanos
B tarjetero
Prekės Pavadinimas VALINK

Panašūs produktai