500 vnt./pak gyvūnų juokinga lipdukas mokytojų atlygį lipdukai mokyklos studentas padrąsinimo žodžių už vaikų žaislas lipdukas

€2.42

-34%

€3.71

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Lipdukai, Žaislai Ir Pomėgiai, Pigus Lipdukai, Aukštos Kokybės Žaislai Ir Pomėgiai, Lipdukai.

Produkto Informacija

VAIKAI MOTYVACIJOS LIPDUKAI: rūšiuoti asistentas mokytojams šiandienos mokiniams, kurie gyvena skaitmeniniame amžiuje. Pridėti šiek tiek nuojauta, kad jūsų testavimo ir vertinimo medžiaga su šių atsiliepimus ir apdovanoti meme lipdukai mokytojai.

500 pakelių UNIKALŲ DIZAINĄ: Kiekviena motyvacijos lipdukai suaugusiems ir vaikams ateiti su 300 meme etiketės 15 atskiras dizaino mielas gyvūnų suteikti motyvacija ir skatinimas. Puikiai tinka studentų ir kolegų, kiekvienas lipdukas priemonės 1" skersmens gali būti taikomi testai, dokumentus, esė ir ataskaitas.

PUIKIAI tinka VISŲ KLASIŲ IR AMŽIAUS grupių: Visi apdovanoti lipdukai mokytojas yra tinkamos naudoti klasėse, vaikams, paaugliams ir suaugusiems žmonėms! Tiesiog žievelės kiekvienas lipdukas nuo lapo ir kreiptis! Mes garantuojame šios mokytojas meme lipdukai kaip, turi-turėti įrankių klasėje savo studentams.

SKATINKITE IR APDOVANOKITE SAVO MOKINIUS: Juokingi ir motyvacinį gerą darbą lipdukai kartu su teigiamas stiprinimas yra puikus atlygis už gerai atliktą darbą! Studentai bus dėkingi šioms aktuali ir juokinga meme lipdukai mokytojai šiandien skaitmeninio amžiaus!

PUIKI DOVANA: Šių skatinimas, lipdukų yra puiki dovana draugui ar bendradarbiui, kuris moko ir mes garantuojame, kad jie bus įdėti šypsena ant savo studentų veiduose, ir padėti jiems ryšį su savo klasės! Jie taip pat puikiai veikia kaip motyvacinė lipdukai suaugusiems!

Svoris 60g
Skersmuo 1inch/2.5 cm

Panašūs produktai