Usb "Flash" Atmintinę Metalo 9 Spalvų OTG Telefono Pen Drive 8GB 4GB Pendrive 64GB 32GB 16 GB Atminties Usb Stick Miniseas

€2.49

-48%

€4.79

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: USB "Flash" atmintinės, Kompiuterių Ir Biuro, Pigūs USB "Flash" atmintinės, Aukštos Kokybės Kompiuterio Ir Biurui, USB "Flash" atmintinės.

Sveiki atvykę į mano parduotuvę!

Skelbimų(Svarbu):

Įsitikinkite, kad jūsų telefonas turi OTG funkcija prieš perkant.Parama Android 4.4 ir aukščiau.

Už: "Android", "Mac OS", " Windows, ir Linux sistemose

1. Pristatymo laikas yra 15-60 dienų, jei jūs neturite pakankamai laiko laukti, nereikia pirkti. Kai laiko gavimo dienos ir baigsis, bet jūs neturite gauti prekes. Prašome susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba, mes suteiksime jums pratęsti gavimo dienos(Griežtos muitų kontrolės šalių, reikalingas laikas bus ilgesnis. Pavyzdžiui, Brazilija 45-65 dienų)

RAŠYMO GREITIS: 6-10 mb/s.

SKAITYTI GREITIS: 12-18 mb/s.

2. "Flash" atminties pardavėjai naudoja dešimtainė aritmetika: 1MB = 1000KB, 1G = 1000M B apskaičiuotas, bet operacinė sistema naudojama dvejetainė aritmetika: 1MB = 1024KB, 1GB = 1024MB . taigi yra keletas skirtumų tarp ekrano gebėjimus ir vardinės talpos "flash" atminties produktų.Tačiau, tai yra leidžiama

egzistuoja.Prašome neabejojame, kad jo autentiškumą.

Apie talpa:

4GB =apytiksliai 3.6 GB-3.8 GB

8GB =apytiksliai 7.4 GB-7.6 GB

16GB =apytiksliai 14GB-15GB

32GB =apytiksliai 28GB-30GB

64GB =apytiksliai 56GB-62GB

128GB =apytiksliai 110GB-120GB

3.Prašome atidžiai peržiūrėti,ir būkite atsargūs.Yra tiek daug padirbtų usb "flash" atmintinę.Jums gali būti apgautas.Tai bus ne tik eikvoti savo pinigus, bet taip pat ir sugaišau savo laiką.Bet mūsų produktai yra realus, mes esame kredito valdymo. Jūs suteikia mums pasitikėjimo, mes jums realus prekių ir geriausias paslaugas

Prašome atkreipti dėmesį:

Šis mielas pen ratai yra geriausia dovana vaikams ,draugams ir sau .

Jei jums reikia skubiai ir norime, greičiau, ir saugiau pristatymas ,prašome pasirinkti Basilico-pica.lt Standartinis Pristatymas .

Pls susisiekti su mumis nemokamai, kai jums jaustis patenkintas ar nepatenkintas, mes įsitikinkite, kad atsakingi už bet problema.

Teigiamas grįžtamasis ryšys yra svarbus mums, tikiuosi, mieli draugai gali bendrauti su mumis prieš bet blogų atsiliepimų. Ačiū!

Pakuotė: 1 x USB "flash" atmintinę,wrapper

Stilius Stick
Šifravimas No
Modelio Numeris OEM
Produkto Svoris 9g
Medžiaga Metalo
Prekės Pavadinimas MINISEAS
Produkto Tipas Daugiafunkcinis
Patekimo į rinką laikas 2018 Metai
Pakuotė Taip
Produktų Statusas Sandėlyje
Sąsajos Tipas USB 2.0

Panašūs produktai