5vnt 70mm Žaislai Buko Mediniai Kūdikiui Kramtyti Žiedai Kūdikių Teethers Kūdikių Reikmenys Kūdikių Karoliai, Apyrankės Padaryti "PASIDARYK pats" Amatų

€2.35

-33%

€3.51

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Kūdikių Teethers, Motina & Vaikams, Pigūs Kūdikių Teethers, Aukštos Kokybės Mama & Vaikams, Kūdikių Teethers.

5vnt Nauji Mados Kūdikių Žaislai, Mediniai Kramtyti Žiedai 70mm Kūdikių Teethers Gamtos Saugus Karoliai, Apyrankės Padaryti "PASIDARYK pats" Amatų

Savybės: 100% Brand New ir Aukštos kokybės. Medžiagos: Mediniai. Forma: Apvalus. Dydis: 70mm ( skersmuo ). 1Set=5vnt.

Dėmesio: 1. Gali būti, kad šiek tiek skiriasi spalva, nes kompiuterio monitoriaus. 2. Su skirtumas matavimo metodas, prašome leisti 1-3cm dydžio nuokrypis (1cm=0.39 colių).Ačiū už supratimą!!

Pirkėjų rodyti

1. Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždučių . ir 5 žvaigždutes už išsamų reitingų jūsų užsakymą.

2. Jei jūs neturite patenkinti mūsų porducts, pls susisiekti su mumis prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą arba padaryti išsamias reitingų . Mes garantuojame, mes 100% slove jokių problemų už jus.

1. Paruošimo Laikas: mums reikia 2-3 darbo dienas parengti savo užsakymo pagal mūsų daug nurodymai, kiekvieną dieną.

2. Nemokamas Pristatymas Visame Pasaulyje

Apie Muitus

Atsižvelgiant į mūsų klientų naudai, Esame priversti ship užsakymą paprastu paštu. Prašome suprasti, tačiau, muito iš mūsų kontrolės, mes negalime garantuoti jokių mokesčių mokestį ir neturės mokėti jokio mokesčio mokestis. Bet mes grąžinsime jūsų mokėjimo express shipping(jei sumokėjote) į jūsų sąskaitą per 24 valandas. Mes nuoširdžiai atsiprašome už nepatogumus tai gali sukelti jums.

Mūsų internetinėje parduotuvėje, padaryti, parduoti, remiantis jų puikus dizainas ir įrodyta, patikimumą. Todėl kokybė yra garantuojama. Taip pat mes turime KU komandos išbandyti jūsų užsakyti gaminiai yra veikti netinkamai, kol jie yra supakuoti ir išsiųsti. Tačiau jums reikia patvirtinti, kad jūsų suknelė dydis atidžiai prieš perkant ( dydis rezultatai bus matyti po kiekvienu prekės ).

Attent : mes negalime sutikti keistis arba atšaukimas po jūsų užsakymas buvo vežamos.

Toliau pateikta informacija yra reikalaujama, kai jūs atspindėti problemą:

*Užsakymo numeris

*Prekės SKU numerį

*Vaizdo defektais .

Jei turite bet kokių klausimų apie grąžinimo politiką, prašome nedvejodami kreipkitės į mus!

Jei nesate 100% patenkintas kokybės, jūsų pirkimo iš Shinside, galite grąžinti arba pakeisti savo daiktus per 30 dienų nuo pristatytas dienos.

Prašymą: 1. Duomenys, gauti per 30 dienų nuo pristatytas dienos. 2. Duomenys, gauti nenaudota, nesugadinta ir originalioje pakuotėje. 3. Grįžti laivybos mokestis yra mokamas pagal pirkėjo.

Modelio Numeris NEW995648
Amžius > 4 mėnesius
Formos ROUND
Kilmės KN(Kilmės)
Vietą arba kilmės Pagaminta Kinijoje
Pakavimas 2 pakrovimas
Medžiaga Mediena
Medžiaga Funkcija PVC Nemokamai
Funkcija Teether

Panašūs produktai