Double Sided Lipni Juosta Skaidri Ir Traceless Didelio Klampumo Ultra-plonas Aukštai Temperatūrai Atsparus 6/8/10/12/15/20MM

€0.85

-22%

€1.09

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Juosta, Namų Tobulinimas, Pigūs Juosta, Aukštos Kokybės Namų Tobulinimas, Juosta.

Produkto discription:

- Medžiaga: Akrilas

- Ilgis: apie 3 metrų.

-Storis: 1mm

Ypatybė :

Visiškai Naujas ir Aukštos kokybės.

- Skirtas areštas įvairių automobilių išorės ir vidaus apdaila, įskaitant kūno pusėje, bagetai, apdailai, rock, skydelis, apdaila, ratų raketos, bamperio apdaila ir dauguma kitų automobilių apdaila.

- Stiprus sukibimas su automobilių substratai.

- Oro ir automobilių plovimo vandeniui.

- Confort. Gali būti naudojamas ant tekstūros paviršius, tokius kaip dažytos cemento ar plytų.

- Didelio stiprumo core teigia, plonas, nuosekliai obligacijų linija.

- Lengvai linijinės spaudai.

- Puikus naudoti LED juostelės montavimas prie vidaus arba lauko (yra komplekte vonios kambarys)

Produkto Rodyti:

Apie Paslaugą

Atsižvelgiant į Pekiną metu, mūsų klientų aptarnavimo atstovai yra internetinė 8:00-5:00 darbo dienomis. Mūsų ne darbo dienos, jūs galite patalpinti jūsų užsakymą tiesiogiai ir padaryti pastabą, kad jūsų prašymus ar jūs galite siųsti laišką į mane Pranešimų Centro, I pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.

Apie Nuotraukas

Visos šios nuotraukos yra priimami remiantis realių produktų. Spalva skirtumas yra neišvengiama dėl šviesos ir ekrano rezoliucija. Gerbiamieji, prašome būti taikomos nekilnojamojo produktą, kai jūs gaunate jį. Jei esate griežtas su mūsų gaminių spalvos, prašome pagalvokite du kartus, prieš galite pateikti užsakymą mūsų parduotuvėje, ačiū už jūsų supratimą ir bendradarbiavimą!

Apie Mokėjimą

Mes priimame visų mokėjimo būdų, kad išvardyti Basilico-pica.lt.

Apie priėmimas

Norėčiau pasakyti, kad aš negaliu kontroliuoti pristatymo greitis padaryti žada pristatymo data. Laikas jūsų užsakymas yra apskaičiuota, pristatymo laikas, o ne realūs pristatymo laiką. Bet aš pažadu, kad aš laivą iš savo produktą kaip įmanoma greičiau po jūsų mokėjimas atliekamas saugumo patikrinimas Basilico-pica.lt.

Apie atsiliepimą

Vidutinio ir neigiamą grįžtamąjį ryšį, yra nepriimtina, kaip šias:

1.Aš negaliu kontroliuoti express arba jo greičio, tačiau, jūs galite susisiekti su mumis, kai jūs patenkinti logistikos ar siuntų pristatymo problemų, mes stengiamės išspręsti problemas.

2.Apsipirkti mūsų parduotuvėje, prašome susisiekti su manimi nedelsiant, jei jaučiatės nelaimingas, pasistengsiu išspręsti problemas ir suteiks jums malonią patirtį.

"PASIDARYK pats" ir Reikmenys ELEKTROS
Juostos Tipas Elektros Juosta
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai