3D Galaxy Povandeninį Pasaulį Sienų Lipdukai Lubų, Stogo Lango Lipdukas Sienų Apdaila Asmenybės Vandeniui Grindų Lipdukas

€0.82

-30%

€1.18

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Sienų Lipdukai, Namai Ir Sodas, Pigūs Sienų Lipdukai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Sienų Lipdukai.

3D PVC, atsparus Vandeniui Lipnios Sienos Lipdukai "PASIDARYK pats" Nuimamas Plytelių Grindų Lipdukai Gyvenamasis Kambarys Miegamasis Vonios kambarys Dekoro

Savybės: Ryškios spalvos, PVC skaidrios plėvelės medžiaga, ekologiškas ir atsparus vandeniui.

Turtingas ir kūrybinis dizainas, pastos gabalėlį į kambarį, iš karto tegul paprasto erdvėje skleidžia dinamišką atmosferą, suteikti žmonėms patogiai malonumą!

Klientai gali taip pat dizaino stilių pagal savo pageidavimus. Jūs dominuoti savo baldų projektavimas.

Techniniai duomenys:

Tipas: KS6619/KS6613/KS6627

Medžiaga: PVC

Išplėstos dydis: 90*60cm/35.43*23.62"

Instrukcijos:

1. Jei jums yra pritvirtinti prie paviršių, stiklo ar keramikos plytelių, kadangi medžiaga yra gana sklandžiai, tai geriausia sausas fanera, švaria šluoste prieš pasta, taigi, ji yra lengviau pasta, ir tiesinimo efektas yra geriau.

2. Kai kurios didesnės modeliai gali turėti šiek tiek oro burbulas po tiesinimo. Šiuo metu, jūs galite naudoti nutrinamas pašalinti burbulus arba naudoti adatą patarimas punkcija mažų burbuliukų, kurie neturės įtakos bendra pasta poveikį.

3. Jei įterptas siena drėgna, senėjimo ar tiesiog nudažyti naujų dažų, ji gali sukelti sienos lipdukas patenka automatiškai išsijungia po lupimo, ar jis gali sukelti sienos paviršiaus nulupkite. Galite naudoti plaukų džiovintuvas smūgis sienos paviršiaus arba palikti dažų paviršiaus volatilize, o prieš Po, bet poveikis gali būti skirtingas, todėl būkite atsargūs, kad pasirinkti vietą.

4. Jei netyčia įdėti sienų lipduko klaidingą poziciją, galite naudoti maži ašmenys švelniai patraukite off kampe siena lipdukas ir vėl įdėti. Šis produktas gali būti pakartotinai naudojamas normaliomis sąlygomis, kiek tai ne ašara.

5. "PASIDARYK pats" serijos produktai yra kompaktiško dydžio, galite naudoti neribotą kūrybingumą, laisvai organizuoti formos ir padėties. Galite naudoti žirklės sumažinti modelius atskirai. Kai pjovimo, būti atsargūs, kad nepažeistumėte modelis.

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos. Ačiū!

2. Prašome leisti 1-3cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 X Plytelių Lipdukas

Temos abstraktus
Specifikacija Single-piece Package
Scenarijus Grindų
Medžiaga PVC
Stilius Modernus
Modelis 3D Lipdukas
Kilmės KN(Kilmės)
lango lipdukas 3D Galaxy Lipdukai
Grindų Lipdukai Sienų Lipdukai
pvc plytelių lipdukai 3D Sienų Lipdukai
Modelio Numeris plytelių lipdukas
Cenzūruoti Kodas /
Klasifikacija Grindų Lipdukai
Lipdukai Lubų, Stogo Atsparus Vandeniui Grindų Lipdukas

Panašūs produktai