Esponja Veido Gota 1 UNIDADE - Esponja makiažo ir taikymo pagrindas ir makiažo.

€2.72

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Basilico-pica.lt, Basilico-pica.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai.

Aprašymas:

Su savo ergonomiškos formos ir tekstūros supermacia, šis makiažas kempinė yra priimtiniausias visame pasaulyje makiažas!

Pasiekia visus cantinhos veido ir geriausias: gali būti naudojamas sausas arba drėgnas, suteikti įvairių efektų. Makiažo kempinėlė idealiai tinka bazės, koregavimo ir kontūrai. Mūsų veido kempinė yra be latekso!

Žinome, kad odos apdaila, jūs visada norėjote? Kempine veido makiažas lašas yra vienas aksesuaras

Jūs suteikiate apdaila norite. Būti su bazių ar milteliai, jūs galite žaisti su paraiška gauti

Norimą efektą: Naudoti sausos arba drėgnos, taikyti vieną sluoksnį, arba eiti kurti pasiekti didesnį mastą.

Privalumai: Praktiškumas perduoti meke Lengvai plisti makiažas ir pasiekia visus kampus, veido. Idealiai tinka praeiti fondas, makiažo ir kontūrus. Nemokamai latekso Puikus kūrinys odos

Spalvos

Mišrios (rožinė, raudona, rožinė, smėlio spalvos, vyno, juoda)

Kas ateina į laukelį:

1 x ratai veido kempinė

Compativel su:

Visų tipų odai

Režimo naudojimas:

Taikyti šiek tiek makiažo pagrindą ar ne atgal ranka. Po traukti per sponge veido makiažas lašas produkto. Dabar yra tik taikyti ant veido, suteikia šviesos beats.

Naudoti sausai PRA turėti didesnį mastą. Nepamirškite, kad jūs vis dar galite taikyti kitų sluoksnio produktas po bazė poilsio veidas yra sausa.

Nėra assuste: kempine augs, bet po to, kai sausa jos aplink normalaus dydžio. Naudoti, todėl išsaugoti produkto, o ne cool?

Kilmės KN(Kilmės)
Lytis Vyrai & Moterų

Panašūs produktai