YAYOGE Gelis 14ml lenkijos Diamond Top Coat UV Gelis, Ilgalaikis Bonder Ir Intensyvus Ruonis Nagų Dailės, Manikiūro Gelis, Base Coat

€1.45

-35%

€2.24

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Nagų Gelis, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Nagų Gelis, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Viršutinį Sluoksnį, uv gel coat, lenkijos viršutinį sluoksnį.

paketas apima:

1pcs viršutinį sluoksnį 1pcs base coat

Techniniai duomenys: pavadinimas: naujas stiprus uv builder gelio nagų dailės 2oz / 56g kiekviename butelyje. Spalva: Rausva skaidrus ir Baltas. Funkcijos: 1.buff nagų / nagų patarimas. švarus ir drėgmę vinis su nail prep. 2.taikyti labai plonas sluoksnis bonder ar natūralių nagų gruntas, jei reikia. 3.taikyti builder gelio ir išgydyti uv gelis patarimas perdangas, laisvos formos skulptūra, ir pedikiūro! 4.netoksiška cheminės stimuliacijos, nekenksmingas žmogaus kūno ir nagų. 5.su tuo pačiu willfulness kaip natūralių nagų, lankstus, lengvai pertrauka. 6.ne dega, ar geltonuoja, švarus, blizgus ir skaidrus. 7.tvirtas, anti-alkoholio, graži spalva bus ne nukristi. Kaip Naudoti: --builder gel clear nagų 2oz --get stiprumo akriliniai ir aiškią išvaizdą geliai. --builder geliai nešioja natūraliai ant vinių ir idealiai tinka patarimas perdangas ir skulptūrų. - jie yra kvapas-laisvas, turėti nuolatinį labai blizgus blizgesį, ir yra švelnus, kietas išgydyti formulė. kietėjimo laikas: 3 min.

Modelio Numeris N16-BC
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas yayoge
Tomas 15ml
Tipas Gelis Lenkijos
Komponentas Derva
Kiekis 1 vnt
Elemento Tipas Nagų Gelis
NET WT 14ml

Panašūs produktai