Automobilių Durų Lipdukas Skirtas Renault Clio Scenic Megane 2 3 Duster "Logan" Captur Sandero Laguna Koleos Fluence Saugotojas Lipdukus Emblema

€2.47

-40%

€4.12

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Automobilių Lipdukai, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigus Automobilių Lipdukai, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, Automobilių Lipdukai.

Tinka Renault Medžiaga: Derva Gelis, 3M lipnios juostos Dydis: 3.82x0.79(colio), 3.07x0.59(colio), kaip paveikslėlyje žemiau Montavimo Vieta: Automobilių Durų Funkcija: Anti-Susidūrimo, Anti-Scratch, Padengti automobilio įbrėžimų, Kaip naudoti: 1. Kai įklijuodami, stebėti durų, kur yra labiausiai pažeidžiama vieta. 2. Tai geriausia naudoti alkoholio valyti tikslą pirmą vietą. Laikykite jį sausai,be vandens,aliejaus,dulkių. Ir nereikia klijuoti ant automobilių, kad pasidarė pastaruoju metu. 3.Nuplėšti 3M lipnia juosta klijuoti.Paspauskite sandariai akimirkai, tada baigsite. 4. Šalto oro, galite naudoti plaukų džiovintuvą šilumos klijai,kad klampumo stipresnis. Pastaba: Kai klijavo,nebandykite perkelti ir laikyti savo automobilį ne plaunami per 48 valandas. Įsipareigojimas-Suteikti Pakaitinę Nemokamai per 90 dienų.

Modelio Pavadinimas už Renault Apsauga
Pavadinimas 1 Anti Nulio Lipdukas
Kategorijos Kita
Prekės Pavadinimas QYJSD
Lipdukas Rodymas Durys & Juosmens linija
Pakuotė Ne Supakuoti
Elemento Ilgio 10cm
Prekės Skersmuo 0cm
Tipas Kitos 3D Lipdukas
Modelis Automobilio Logotipas
Elemento Plotis 1.5cm
Vardas, pavardė 2 Durelių Krašto Gynėjas
Elemento Tipas Lipdukai
Medžiagos Tipas Kita
Dizainas Žodžius
Elemento Aukštis 0.3cm
Tipo Lipduku Kūrybos Lipdukai

Panašūs produktai