YNDFCNB Violetinis fonas Telefoną Atveju Redmi pastaba 8Pro 8T 6Pro 6A 9 Redmi 8 7 7A pastaba 5 5A 7 pastaba atveju

€1.37

-49%

€2.69

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Telefono Dėklas & Apima, Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Pigus Telefono Dėklas & Apima, Aukštos Kokybės Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Telefono Dėklas & Apima.

Pastaba: 1.Lašas/nemokama laivas paramą! Didmeninė nuolaida paramos!! Aukštos kokybės gaminiai!! 2.Rusijos Draugai, Prašome Palikti Mums, vardu, pavarde ir pašto kodu Dėl rusijos Politikos,Ačiū! 3.Jei turite kokių nors problemų su užsakymu, galite palikti pranešimus praneškite mums.Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys.ir mes padarysime viską spręsti už jį. Ypatybė: 1.100% Brand new , elegantiškas, "outlook", palieskite comfortablely. 2.Plono, Kompaktiško ir Mados Mielas. 3.Kiekvieną skylę, puikiai atitinka ( Ausinės, MIKROFONAS, Garsumo ir kt.), Lengva Surinkti ir Pašalinti. 4.Aukštos kokybės minkštos TPU apvalkalas yra pagamintas iš aukštos kokybės ir lankstaus silikono. 5.Jūs mokate GAMYKLOS KAINĄ! Parduodame naujus elementus tiesiai iš gamyklos Azijoje. Kuris yra, kodėl mūsų kainos yra labai konkurencingos.

Apie Laivybos: 1. Normalus transportavimo metu reikia 25 iki 60 Darbo dienų. Jei patvirtinimo laikas artėja, jūs vis tiek negaunate prekės, nereikia atidaryti ginčas, ir prašome susisiekti su mumis,mes išplėsti pristatymo dienos jums. Sveiki atvykę į Mano Parduotuvę

Telefoną Atveju Redmi 8 pastaba 8T Telefono dėklas padengti Redmi 7, 7A
Bamperis Skaidrus
Suderinama Xiaomi Modelis Redmi 4 Pastaba
Telefoną atveju Redmi 5 5plus Telefoną atveju Redmi 6 6A
Prekės Pavadinimas YNDFCNB
nemokamas pristatymas Drop laivyba
Savybės Juodas Minkštas Telefono Dėklas
Kilmės KN(Kilmės)
Bylos Medžiaga Juoda Silikono Minkštas
Pardavimo Būdų Didmeninė Ir Mažmeninė Kvalifi
Suderinamos Prekės Xiaomi
Tipas Pusė-suvynioti Atveju
Kategorijos mobiliųjų telefonų priedai atveju
Telefoną Atveju Redmi pastaba 5 7 8 9 Telefoną Atveju Redmi pastaba 6pro 8Pro

Panašūs produktai