ESD Šilumos Izoliacijos Darbo kilimėlis Litavimo Stotis Geležies Telefono, Kompiuterių Remontas Mat Magnetiniai Karščiui atsparaus BGA Izoliatorius Platforma

€4.88

-21%

€6.18

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Rankinių Įrankių Rinkiniai, Įrankiai, Pigūs Rankinių Įrankių Rinkiniai, Aukštos Kokybės Įrankiai, Rankinių Įrankių Rinkiniai.

71334 Kokybės produktas ~~~

Specifikacija

Gaminio dydis: 280*200mm/340*230mm/350*250mm/350*250mm/389*269mm/389*269mm/480*318mm

Medžiaga: silikonas

Spalva: mėlyna

Tipas: šilumos izoliacija padas

Naudojimas: techninės priežiūros platformos

Paketų sąrašo: 1*pad mat

Produkto Savybės:

1. Aukštos kokybės medžiaga: Šio darbo kilimėlis yra pagamintas iš aukštos kokybės silikono, kuris yra šilumos izoliacija, netoksiška, lankstus, patvarus ir atsparus korozijai.

2. Daugiafunkcis: Remonto kilimėlis built-in masto valdovu (0 ~20 cm) ir 4 punktais, lengva klasifikuoti skirtingų dalių, pagerinti savo darbo efektyvumą.

3. Šilumos Izoliacija: Izoliacija silikoninė lydmetalis kilimėlis gali atlaikyti temperatūrą iki 932°F (500℃), atsparios ugniai ir antikorozinės. Jis palaiko aukštos temperatūros litavimui darbą ir apsaugo jūsų platformą nuo degimo.

4. Anti-slydimo: Aukštos kokybės silikono, anti-scratch ir lankstus, litavimas, remontas kilimėlis yra neslystantis, jis bus ne skaidrių aplink ant jūsų stalo ar darbo vietos.

5. Plačiai naudoti: Idealiai tinka litavimo geležies, litavimo elektronikos surinkimo ir spausdintinių plokščių, remontas, mobiliųjų telefonų, sporto laikrodis, fotoaparatas, akiniai ir daugiau.

6. Nešiojamieji: Silikono remonto kilimėlis, yra lankstus ir minkštas, jūs galite kartus jį patogu nešiotis ir saugojimo.

Pastabos:

1. Prašome leidžiama 1-3mm skirtumai dėl vadovo matavimo, ačiū!

2. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, prašome suprasti, kad nuotraukos gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Pakuotė Krepšys
Tipas Silikoninis Kilimėlis Remontas
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys ELEKTROS
dydis 45 x 30 cm
Kilmės KN(Kilmės)
Prašymas Kompiuterio Įrankių Rinkinys
Vienetų skaičius 1Pcs
Prekės Pavadinimas Junejour
Modelio Numeris S-160

Panašūs produktai