50/100vnt Vaikai Kaukė Vienkartinės Mados futbolo Futbolo Atspausdintas Apsauginis Veido Kaukėmis, 3-Sluoksnio apsauga nuo dulkių Kvėpuojantis Masque Vaikas

€2.10

-45%

€3.83

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Šalis Kaukės, Namai Ir Sodas, Pigūs Šalies Kaukės, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Šalis Kaukės.

50/100vnt Vaikai Kaukė Vienkartinės Mados futbolo Futbolo Atspausdintas Apsauginis Veido Kaukėmis, 3-Sluoksnio apsauga nuo dulkių Kvėpuojantis Masque Vaikas Aprašymas:

Trijų sluoksnių neaustinės vienkartiniai kaukė yra pagaminta iš trijų sluoksnių neaustinės medžiagos, kuri yra saugus ir sveikas naudoti. Pralaidžios orui medžiagos ir mielas modelius, kad tai praktiškas ir stilingas. Speciali trijų sluoksnių neaustinės medžiagos, dizainas suteikia apsaugą nuo dulkių, automobilių išmetamųjų dujų ir žiedadulkių. Elastinga lankelis, lengva nešioti ir ne spaudimas ant ausies. Nagų salone ar bet kurioje kitoje vietoje, kad gali prireikti apsaugos Funkcija:

1. Pagaminta iš aplinkai nekenksmingų medžiagų, drėgmei atsparus, ne toksiškas, ne-dirgina, minkštas ir patogus. 2. Pralaidžios orui medžiagos ir mielas modelius, kad tai praktiška ir madinga. 3. Specialus trijų sluoksnių neaustinės dizainas gali užkirsti kelią dulkių, automobilių išmetamųjų dujų, žiedadulkių ir kitų pažeidimų. 4. Puikus dizainas, kai jums dėvėti, ji gali puikiai atitiktų jūsų veido. Elastinga auskarai yra lengva nešioti ir nesukelia spaudimo apie ausis. 5. Nagų salone ar bet kurioje kitoje vietoje, kad gali prireikti apsaugos Dydis:

145x95mm Pakuotė:

100vnt kaukė

Drop laivyba Drop laivyba Greitas pristatymas
Kiekis 50/100vnt
Proga Bet kokiai progai
Dengiamasis Plotas Apatinėje Veido
Kaukė mascarilla mascarillas mascherina maske masque
Taikoma berniukai ir mergaitės
Kaukė Medžiaga Ne Austi
Amžiaus Grupė Vaikai
Kilmės KN(Kilmės)
Modelis Futbolas,Futbolo
Tipas Animacinių Filmų Personažus
Modelio Numeris Kaukė 1002

Panašūs produktai