Moterų Šilkiniai Variklio Dangčio Dieną Naktį Miegoti Bžūp Lady Makiažas Apdangalai, Minkštas Plaukų Formavimo Galvą Apvyniokite Plaukų Padengti Reikmenys, Naujos Mados

€2.86

-12%

€3.25

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Moterų Skullies & Beanies, Drabužiai, Reikmenys, Pigūs Moterų Skullies & Beanies, Aukštos Kokybės Drabužiai, Reikmenys, Moterų Skullies & Beanies.

Aprašymas: 1.100% brand new ir aukštos kokybės! 2.Pagaminti iš satino, poliesterio, miego bžūp yra minkštas ir švelnus, suteikiantis patogus nešioti patirtis.puiki dovana sau arba draugams. 3.Skirtingų spalvų, gali suderinti įvairių stilių drabužius, kurie gali padėti jums sukurti žavinga atrodo, net namuose. 4.Mūsų Miega Kepurės gali išlaikyti savo šukuosena šviežių ieško, užkerta kelią plaukų slinkimas ir ne daugiau atsibunda su garbanotas plaukų. 5.Ne tik miego bžūp. Jūs galite dėvėti ją plauti veidą, diržams, arba maudytis, net ir atlikdami namų ruošos darbus.

Specifikacija:

1.Spalvos: 8 spalvų (nuotraukoje)

2.Kepurės apimtis: 56-58cm

Pakuotė:

1 * bžūp miega

1* opp krepšys

Pastaba:

1. Dėl skirtingos šviesos ir ekraną, spalva, projektas gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, dėkojame už supratimą.

2. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti skirtumas 0,5-2 cm, dėkojame už jūsų supratimą.

Modelio Numeris czx256H
Medžiaga Poliesteris
Sezonas Žiemą, Pavasarį ir Rudenį
Stilius Atsitiktinis
Modelio Tipas Spausdinti
Lytis MOTERIS
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų

Panašūs produktai