2020 Naujos Anti-rudenį Minkštas Plaunamas Dulkių-įrodymas, Apsauginis Dangtelis TPU Silikono Atveju OnePlus Pumpurai TWS Bevielės Ausinės

€1.07

-13%

€1.23

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Ausinių Priedai, Buitinė Technika, Pigūs Ausinių Priedai, Aukštos Kokybės Buitinė Technika, Ausinių Priedai.

Savybės:

Jokių Trukdžių: Visos funkcijos ir mygtukai gali būti lengvai naudojamas be jokių trukdžių.

Atsparumas įbrėžimams: Lengvas, touch-vandeniui, smūgiams atsparus ir atsparus įbrėžimams, dizainas, tiksliai skyles, kad būtų lengva pasiekti įkrovimo lizdas.

Apsauginė Medžiaga: apvalkalas yra pagamintas iš lanksčios ir smūgiams atsparaus silikono medžiaga siekiant apsaugoti jūsų ausinės shell nuo įbrėžimų ir išorės poveikius.

Pasirinktiniai Spalvos: Kelių spalvų pateikti skirtingų pasirinkimų.

Užtikrinti Įkrovimo Funkcija: silikoninis apsauginis dangtelis skirtas Oneplus Pumpurai ir tai neturės įtakos įkrovos funkcija.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: natūralus ekologiškas silikono

Spalva: juoda, balta, raudona, žalia, mėlyna

Svoris: apie 15g

Taikomas modelis: Už Oneplus Pumpurai

Naudojimas: Nešioti jį su jumis, išvengti nuostolių, paprastas ir dosnus

Naudojimas:

Dulkių atveju galima nuvalyti su šluoste tiesiogiai, ar byla gali būti plaunami vandeniu.

Pakavimo Sąrašas:

1*Apsauginis Dangtelis

1*Metalinis Kablys

Pastabos:

1. Šis produktas yra tik priedas ir jis neapima rankų Oneplus Pumpurai.

2. Produkto dydis išmatuotas rankiniu būdu, todėl paklaida 0,1-2mm gali būti užfiksuojamas, ir tai neturi įtakos naudojimo atveju.

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT. Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai. Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.5. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis. Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti. Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta. Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI. IŠIMČIŲ NĖRA! Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi). Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

Pakuotė Taip
Medžiaga Kita
Elemento Tipas Kita
dydis -
Modelio Numeris Apsauginis Dangtelis OnePlus Pumpurai

Panašūs produktai