Auskarai Papuošalai Ekranas Turėtojas Organizatorius Praktinių Rodyti Atveju Skaidrus Langas PVC 36 Slots Žiedas Dėžutė Dėklas Saugojimo Bylos

€1.99

-40%

€3.32

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Papuošalų Pakavimo Ir Vaizdinės Reklamos, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Papuošalai Pakuotės Ir Ekranas, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, Papuošalų Pakavimo Ir Vaizdinės Reklamos.

Auskarai Papuošalai Ekranas Turėtojas Organizatorius Praktinių Rodyti Atveju Skaidrus Langas PVC 36 Slots Žiedas Dėžutė Dėklas Saugojimo Bylos

Savybės:

Lengvas, patogumas, lengva nešiotis.

Tai yra naujas skaidraus plastiko top juoda vitrinos.

Jis leidžia jums rodyti jūsų turinys, išlaikant jų dulkių.

Šis žiedas atveju funkcijas 36 atskirų putų žiedas lizdą, įdėklai, padengta minkštos juodo aksomo. Jis gali užima 36 žiedai.

Techniniai duomenys:

Dydis:21.7cmx13.5cmx3cm-8.54x5.31x1.18inch.

Spalva:kaip nuotraukoje parodyti

Medžiaga: PVC,kartono ir įdėti putų košė su aksomo

Pakuotė: 1 x žiedas box(Žiedai nėra Įtrauktas.)

Pastaba:

.Prašome leisti 0.1-0.3 cm skirtumai dėl vadovo matavimo, ačiū.

2.Prašome suprasti, nes šviesos spinduliavimo arba kompiuterio ekrane skirtumas, todėl negaliu garantuoti, nuotraukos ir reali spalva yra 100% tas pats.

Apie mus

Mūsų įmonė yra profesionalus tarpvalstybinės e. prekybos bendrovė, turinti profesionalių darbuotojų, profesionalių produktų ir prekinių ženklų.

Mes daugiausia padaryti, produktas, didmeninė ir mažmeninė prekyba.

pristatymas

Jei galite pateikti užsakymą,prašome pasirinkti pristatymo būdą .Jei norite laivas per Express ,prašome apmokėti už papildomą pristatymo mokestį.Mes atsiųsime elementus per 7 dienas, kai jums mokėjimo pabaigos.

Mes negalime garantuoti, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis,kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami.

Mes grąžinsime nėra laivybos mokestis atsisakė siuntas.

Grąžinti

Mes darome viską, kad aptarnauti mūsų klientus, geriausia, kad mes galime.

Mes grąžinsime, jeigu jūs grąžinti prekes per 20 dienų nuo sąskaitos gavimo punktas dėl bet kokios priežasties.Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas.Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami,pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka.Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį.

Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

Produkto Savybės 1
Elemento Aukštis 1inch
Elemento Plotis 1inch
Medžiaga Metalo
Elemento Ilgio 1inch
Modelio Numeris /
Prekės Svoris 1g
Metalų Tipas Nerūdijančio plieno
Prekės Skersmuo 1inch
Papuošalų Pakavimo & Ekrano Tipas Futliarus

Panašūs produktai