20 Pagrindinių Muzikos IR Valdytojas, Juoda Garso Jutiklis, Nuotolinio Už RGB LED šviesos Juostelės Aukštos Kokybės 12-24v

€2.29

-29%

€3.26

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: RGB Controlers, Šviesos Ir Apšvietimas, Pigūs RGB Controlers, Aukštos Kokybės Šviesos Ir Apšvietimas, RGB Controlers.

Darbo temperatūra: -20°C ~60°C įtampa: DC12-24V Išėjimas: 3 kanalus, kuriais režimas: Bendro anodo Išorės matmuo: L63*W35*H22mm Pakuotės dydis: L215*W115*H25mm Neto svoris: 50g Bruto svoris: 66g Statinės energijos sąnaudos: Išėjimo srovė: Išėjimo galia: Kryptis naudoti : Įkiškite apkrovos linijų ir elektros energijos tiekimo linijų, įsitikinkite, kad visi ryšio teisingai prieš maitinimas įjungtas. Apdrausti, nėra kliūčių tarp tv priedėlio IR duomenų valdytojo ir duomenų imtuvas, kai veikia. Šis produktas neturėtų būti naudojamas lauko ir bet kuris kitas drėgnoje aplinkoje. Negalima liesti vandens arba bet kokio skysčio. Ne įtakoja ir beldžiasi. Jis neturėtų būti naudojamas, aukštos temperatūros ir didelio slėgio aplinkoje, kad išvengti produkto žalos ir sukelti trumpą jungimą, gaisro, stichinių nelaimių ir elektros smūgio ir pan. Savybės: 20Key infraraudonųjų spindulių Muzikos LED valdiklis priima advanced micro valdymo blokas. Ji kontroliuoti naudojamas įvairių LED lempos. Pavyzdžiui, taškas-šviesos šaltinis, lanksti juostelė šviesos, siena plovimo šviesos, stiklo uždangų šviesos ir tt; Ji turi daug privalumų, pavyzdžiui, mažos kainos, patogi, prijungimo ir naudojimo paprastumas. Tuo tarpu jūs galite reguliuoti ryškumą, statinio spalvų ir spalva keičiasi poveikį infraraudonųjų spindulių nuotolinio valdymo pultas. Kai jis yra garso valdymo režimas, spalvų pasikeis su muzikos ritmu. Paketą sudaro: 1 x RGB Valdiklis 1x 20Key Nuotolinio ( Ne baterija su nuotolinio valdymo) Funkcija Aprašymas Ryškumo nustatymo mygtukas: Brightness/tamsa koreguoti ryškumą, atitinkama spalva, kai nustatytas statinio fiksuotojo spalva nustačius, "Flash" ar Blykstės funkcija: Naudojamas reguliuoti atitinkamų mirksėjimo greitis, greitas/lėtas On/Off: atitinkamą funkciją šie du mygtukai yra naudojami uždarykite ir atidarykite LED valdiklis 8 fiksuotojo spalvos mygtukai: Šie 8 fiksuotojo spalvos mygtukai yra naudojamas, norint nustatyti atitinkamą statinio spalva ŠUOLIS mygtuką: paspauskite šį mygtuką,, 7 spalvų arba 3 spalvos atsarginis perėjimų IŠNYKS mygtukas: paspauskite šį mygtuką,, 7 spalvų arba 3 spalvos pakaitomis gradientas muzikos valdymo režimas 1, 2, 3, 4 Šviesos pokyčius su muzikos ritmą Pastaba: Kai vartotojas naudoja "Spalvinga Šokti" arba "Spalvinga Gradientas" funkcija, vartotojas gali reguliuoti mirksėjimo greičiu, naudojant "ryškumas" + " ir "brightness" - " mygtukus.

Prekės Pavadinimas OSIDEN
Savybės Garso Jutiklis, Nuotolinio
Modelio Numeris RGB Muzikos controler
Maitinimo Šaltinis DC
Ryšio Režimas, IR
Virpesių dažnis 38kHz
Kilmės KN(Kilmės)
Mygtukas Skaičius 20 pagrindinės
Sertifikavimo ce
Taikoma Žibintai RGB muzikos valdytojas
Kontroliuotas Metodas Muzika
Maks. Keliamoji Galia 72W
Garantija 2years
Galia 72W
Medžiaga Plastikiniai
Įtampa 12-24V
Elemento Tipas RGB Controler
Nuotolinio Valdymo Atstumas 10m

Panašūs produktai