4Pcs AAA Iki AA Dydžio Nešiojamų Baterijų Adapteris Keitiklis Tarpiklis Switcher Atveju Langelyje Drop Laivyba

€1.83

-17%

€2.21

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Baterijos Laikymo Dėžės, Buitinė Technika, Pigūs Baterijos Laikymo Dėžės, Aukštos Kokybės Buitinė Technika, Baterijos Laikymo Dėžės.

Aprašymas: Tai patogu, adapteriai leidžia naudoti smalle r dydžio baterija kaip ir didesnę bateriją. Jie taip pat tarnauja kaip gynėjas atvejais jūsų AAA baterijos, būti saugus ir sausas laikyti savo baterijas. Baterijų laikiklis keitiklis: Jungiklis, dydis AAA baterijos AA tipo baterijos. Lengvai laikykite savo bateriją ir arti, namuose, biure, stovyklavietė ir pan. Šios baterijos konverteris yra patogu, sumažinti svorį ir išsaugoti pinigus už jus. Specifikacija: Vardinė Įtampa: 1.5 V Medžiaga: Plastiko, Metalo Matmenys: 14x49mm(0.55x1.93in)(apytiksliai) Spalva: Skaidrus Kiekis: 1 komplektas(4pcs) Pastaba:

Ne mažmeninės pakuotės. Perėjimas: 1cm=10mm=0.39 colių Prašome leisti 1-2cm paklaida dėl rankinis matavimas. pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Ačiū! Komplektą sudaro: 4 vnt x AAA Iki AA Baterijos, Keitiklis(kiti priedai demo nuotraukoje nėra įtrauktas.)

Pakuotė No
Modelio Numeris GUGUJI222
Prekės Pavadinimas OOTDTY
Vardinė Įtampa 1,5 V
Spalva Aišku
Kilmės KN(Kilmės)
Kiekis 1 rinkinys(4pcs)
Medžiaga Plastiko, metalo
Matmenys 14x49mm

Panašūs produktai