QIBU 22*30 cm Violetinės Dirbtiniais Odos Audinio Stambusis Blizgučiai Minkštos Medvilnės Sklandžiai PU Odos A4 dydžio "PASIDARYK pats" Lankas Maišeliai Medžiaga Vinilo Audinio

€1.21

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Sintetinės Odos, Namai Ir Sodas, Pigios Sintetinės Odos, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Sintetinės Odos.

PASTABA: Jei jums patinka dizainas, bet ne spalvą,susisiekite su pardavėju gauti daugiau spalvų; Jei jums patinka spalva, bet ne projektavimo,susisiekti su pardavėju ir gauti daugiau dizaino.

DUK

Q : Kai laivas mano užsakymą?Kaip ilgai jis bus pas mane?

A: We will ship užsakymą per 1-5 dienų, kai mes gavome jūsų mokėjimą.Pristatymo laikas skiriasi kiekvienoje šalyje ir kiekviename laivybos metodai. Jei užsakymo suma daugiau nei $5,mes paprastai vežamos jums (Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu/Basilico-pica.lt Standartinis Pristatymas/ePacket,ji paprastai trunka apie 15-25 dienų pristatymas). Jeigu jūsų užsakymo suma yra mažesnė nei $2,mes paprastai vežamos su jūsų užsakymą (Cainiao Super Ekonomika/Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius/Yanwen Ekonomikos Oro Paštu).

Q: Jei aš nenoriu, kad produktas nebėra,aš galiu grįžti?

A: Taip,jums gali grąžinti mums per 7 dienas po to, kai jūs gaunate gautą elementą,ir gaminio originalą saugo.

Q: Kas moka už grąžinimas prekių mokesčiai?

A: Mes mokėti už laivybos mokestis,Jei tai yra mūsų klaida,kaip mes išsiųsti kitokios spalvos ar neteisingo dydžio,arba blogai kiekį;tačiau jums reikia mokėti už laivybos mokestis, jei jis yra jūsų priežastis,kaip jums pasirinkti neteisingą spalva,dydis ar jums nepatinka, kad prekės nebėra.

Q: apsaugos laikas bėga,bet aš vis dar gauti užsakymą,ką aš galiu padaryti?

A: Jūs galite susisiekti su mumis ir pratęsti apsaugą,kartais laivybos bus pristatyti pavėluotai,bet joje bus pristatyti ne paskutinis.

Q: ar galiu gauti didelis dydis?

A: Taip,jūs galite pasakyti mums dydžio jums patinka.the bigest plotis 135cm,ir ilgis gali būti jums reikia.

Q: Ar galite pateikti muitinės padarė? Didmeninė kaina?

A: Taip,galite man pasakyti, dydis,spalva jums patinka ,arba dizainas jums patinka,galime spausdinti ant odos audinio lakštai,ir kaina bus geriau, jei užsisakote daugiau.

Q: ar galiu gauti nemokamas pristatymas su DHL/FedEx/UPS/EMS?

A: Taip,kai jūsų užsakymo suma yra daugiau kaip $150,mes išsiųsti jūsų prekės greičiau express,ji paprastai trunka apie 7 darbo dienas iki pristatymo.

Apie Spalvas ir Dydį

1.Primename, kad dėl apšvietimo efektai,monitoriaus šviesumo/kontrasto nustatymas ir pan,ten bus kai kurie šiek tiek skiriasi spalvos tonas svetainė " foto ir tikrąjį daiktą. 2.Visos prekės yra matuojama vertus,straipsnis gali palikti žalio krašto ir gali būti 1-2cm nuokrypis yra.

Atsiliepimai ir Pirkėjo Apsaugos

1.Jei jus tenkina iš daiktų,prašome pateikti mums 5 žvaigždutes ant visų smulkmenų pardavėjas reitingų ir teigiamų atsiliepimų;mūsų senų klientų,mes norėtume suteikti nuolaidą už kitą, kad. 2.Jei nesate patenkintas mūsų daiktų,prašome susisiekti su mumis,mes suteiksime jums tinkamas sprendimas, ir kad jūs turite 100% patenkintas.Ar mes 100% grąžinimo. Į bet kokį klausimą, susisiekite su manimi, prašome.

Programos 3 dirbtiniais sintetinės odos
Paraiškos 5 plaukų lankas audinys
Tipas Didmeninės Taip(>50 Vnt.)
Kilmės KN(Kilmės)
Modelis Blizgučiai
Stilius Stambusis blizgučiai,sklandžiai,gyvatė
Medžiaga PU
Paraiškos 2 Vestuves Apdaila
Pavadinimas Violetinė PU odos
Paraiška 4 dirbtiniais odos audinio
paraiškos 6 "pasidaryk pats" siuvimo
Modelio Numeris ZH13430
Plotis 22cm
Naudoti Batai
Taikymas 1 "PASIDARYK pats" Hairbows Priedai
Rinkinys Tipas Taip
Storis 0,6 mm
Didmeninė Nuolaida susisiekite su mumis
Pagrindo Technics Neaustinių
Spalva Violetinė
paraiškos 7 rankų darbo krepšiai, batai
dydis 22*30 cm
Prekės Pavadinimas QIBUMAY
Pakuotė 1 vnt/maišelis
Funkcija Dilimui Atsparus

Panašūs produktai