10vnt/daug Akinius, Nosies Pagalvėlės Lipnia Silikono Nosies Pagalvėlės neslidus Balta Plona Nosepads už Akiniai, Akiniai Akiniai Priedai

€0.55

-25%

€0.74

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Akiniai Priedai, Drabužiai, Reikmenys, Pigūs Akiniai Priedai, Aukštos Kokybės Drabužiai, Reikmenys, Akiniai Priedai.

Tai rinkinys 10 vienetų nosies pagalvėlės. Šie nosies pagalvėlės tinka akiniai, akiniai nuo saulės, akinių ir pan., gali sutapti su visų rūšių plokštelės optinis rėmai, plastikiniai rėmai ir kt. Nosies pagalvėlės gali ne tik padidinti aukštis, todėl akiniai jums tinka labiau, bet taip pat išvengti slydimo, suteikiant jums naują akinius nešioti patirtis.

Savybės

- Spalva: Balta.Skaidrus

- Medžiaga: Silikonas.

- Dydis: 19*8*1mm

- Nosies pagalvėlės yra lipnios lengva paraiška ir ilgaamžiškumas, tiesiog nulupkite ir klijuoti juos ant savo akinius, ir jūs galite pritaikyti juos sluoksniais, jei manote, kad tai per plonas.

- Su akiniais nosies pagalvėlės yra vienkartiniu, ir kenčia dėl vandens garų ir temperatūros, jie turi būti keičiami periodiškai.

- Nosies pagalvėlės gali ne tik padidinti aukštis, todėl akiniai jums tinka labiau, bet taip pat išvengti slydimo, suteikiant jums naują akinius nešioti patirtis.

- Tai nosies pagalvėlės tinka akiniai, akiniai nuo saulės, akinių ir pan., gali sutapti su visų rūšių plokštelės optinis rėmai, plastikiniai rėmai ir kt.

1 x rinkinys 10vnt Akinių Nosies Pagalvėlės

Medžiaga Silikono
Prekės Pavadinimas SAFENH
Kilmės KN(Kilmės)
Ilgis(mm) 19
Formos\modelis Ovalo formos
Plotis(mm) 8

Panašūs produktai